Napoli - Prva dva pojačanja već završena, ono pravo tek sledi!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 29.05.2018.
09:10
Izvor: Sportske.net

Anćeloti već praktično našao dva igrača koja je želeo, ostali poslovi u toku, stvaraju tim koji će baciti rukavicu Juventusu.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Napoli je na korak da završi dva prva pojačanja u prelaznom roku.

Pobedili su Monćija i Romu, Fabijan Ruiz je blizu Vezuva, pokušavaju da smanje otkupnu klauzulu od 30 miliona, ali svejedno, dogovorili su se sa fudbalerom koga je želela i Barsa i on će stići pod Vezuv.

Drugo pojačanje je posao koji je trebalo da bude završen prošle zime, Simone Verdi, najbolji igrač Bolonje je blizu Napulja, uz novac u Bolonju će i napadač Ingleze koji je u vlasništvu Napolija.

Što se golmana tiče, pregovaraju sa Rui Patricijom, alternativa je Areola iz PSŽ koji je ljut što klub dovodi Bufona i želi u Napoli.

Takođe, Anćeloti traži još jednog napadača, videćemo hoće li to biti Baloteli, a sigurno ostaju Milik, Insinje, Kaljehon, Kulibali, Hisaj, Dijavara, Alan, Albiol, slavni trener je stavio veto na prodaju, mogu da odu Žorginjo u Siti i Dris Martens ako bude bilo prave ponude.

Napolitanci čekaju rasplet oko Balotelija, njega želi i Roma, videćemo kako će završiti.

Šlag na tortu bi moglo da bude jedno veliko pojačanje, tipa Vidala, mada bi Anćeloti mogao da dovede umesto njega Rabioa iz PSŽ, očigledno, vezni red je u centru pažnje, a glavni cilj iskusnog trenera je da ima više igrača u rotaciji, odnosno kvalitetniji roster, dužu klupu, što je osnovna prednost Juventusa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 29.05.2018
10:09

Tacnije, Patrisiom, nema J.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 29.05.2018
10:09
avatar
Pic.usti zamugljao!
Tuesday, 29.05.2018
09:18

Imaju dijavaru i alana a treba im rabio?!
Nadam se da ce dovesti Areolu ili nekog slicnog koji mlad igrac za buducnost..Mozda bolje Leno..