Napoli pronašao zamenu za Insinjea, hoće li zov Londona pokvariti planove?

Autor: Stefan Matić
utorak 09.04.2019.
22:39
Izvor: Sportske.net

Engleski klubovi nemaju problema da izdvoje velike sume novca za pojačanja.

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti


Italijana već duže vremena muči nemogućnost tima sa juga Italije da zada konačni udarac i donese neki od trofeja u vitrine "San Paolo" stadiona.

Verovatni vicešampion Serije A svakako neće stajati praznih ruku i čekati da im ponajbolji igrač ode bez zamene, mladi Kristijan Kuame je jedan od potencijalnih pojačanja za narednu sezonu Karla Anćelotija.

Mladi igrač poreklom sa Obale Slonovače može pokriti više pozicija u timu, u Đenovi smo ga gledali na poziciji napadača ali i krila, slično kao i Insinjeove dužnosti u Napoliju.

Dvadesetjednogodišnji ofanzivac je ove sezone odigrao 31 utakmici u Seriji A sa učinkom od šest golova i četiri asistencija.

Problem za Napolitance može predstavljati interesovanje Vest Hema, koji je prema pisanju Kalčomerkata itekako spreman da uđe u trku za potpis mladog napadača.

kuame

Uzimajući u obzir finansijsku moć klubova iz Premijer lige pravo je pitanje do koje cifre je Aurelio de Laurentis spreman da se cenka, Italijan skupo prodaje ali želi što jeftinije da kupi. Fudbaler iz Obale Slonovače je procenjen na 14 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke