Napoli ostaje bez dvojice ključnih igrača?

Autor: Nikola Miloradović
petak 23.03.2018.
17:46
Izvor: Sportske.net

Predsednik kluba boji se za budućnost dvojice ključnih igrača u klubu.

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Napoli je i ove sezone jedini legitimni rival Juventusu u borbi za Skudeto, ali čini se da će im i ovog puta titula izmaći.

Mauricio Sari je napravio sjajan posao pod Vezuvom, često su ga i povrede saplitale da ostvari bolje rezultate, a videćemo da li će se zadržati na klupi tima ako i ove sezone ostane bez trofeja.

Aurelio De Laurentis je uveren da ce uspeti da ga zadrži, ali se sa druge strane boji da dvojicu vrlo bitnih igrača neće uspeti da sačuva nakon ove sezone.

Naime, poznato je da sjajni Dris Mertens ima otpusnu klauzulu od samo 28 miliona evra.

Iako je napunio 30 godina, njegov kvalitet u današnje vreme vredi daleko više, pa se čini da je samo pitanje vremena kada će se neki od velikana odlučiti da ga preseli u svoje redove.

Navodno je i Inter zainteresovan za njegove usluge, pa ukoliko Ikardi napusti "Meacu" na leto, jasno je da bi Mertens lako mogao da završi u Milanu.

Drugi igrač koji bi mogao da napusti "San Paolo" nakon ove sezone je defanzivac Kalidu Kulibali.

Nekoliko klubova iz Premijer lige je odavno zainteresovano za njegove usluge, Čelsi je leta 2016. godine i slao nekoliko ponuda pod Vezuv za sjajnog Senegalca, ali je Napoli odbio te ponude i zadržao snažnog štopera u svojim redovima.

On ima otpusnu klauzulu od 70 miliona evra, što takođe veliki broj klubova može da priušti sebi, posebno iz Premijer lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 23.03.2018
19:53

Da se vratimo sledece sezone na dva stopera. Prodati Luiza i mozda Kejhila mada ne verujem jer je englez. Kris, Rudi, Kejhil?, novi stoper, ja sam vise za Aldervejda nego Kulibalija i mozda Zuma.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Friday, 23.03.2018
18:55