Napoli hoće golmana Arsenala!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 19.04.2017.
15:26
Izvor: Sportske.net

Kako prenose mediji u Italiji, čuvar mreže "Tobdžija" bi mogao da završi pod Vezuvom.

BETA/AP Photo/Emilio Morenatti
BETA/AP Photo/Emilio Morenatti

Povezane vesti

Arsen Venger je ove sezone imao problema između ostalog i sa golmanima, Čeh je bio u padu forme, Ospina zbog nedostatka kontinuiteta tekođe nije pružao zadovoljavajuće partije, te je priliku dobio i Emilijano Martinez, ali ni Argentinac se nije pokazao kao bog zna kakvo rešenje.

Zbog svega, pojavila se priča da će Vojčeh Šćešnji dobiti šansu naredne sezone, kada se bude vratio sa pozajmice u Romi.

Klub iz italijanske prestonice je hteo da ga zadrži, ali izgleda da do toga neće doći, a u čitavu priču sada se umešala i ekipa Napolija.

Napolitanci kubure sa golmanima već neko vreme, žele da Sariju na raspolaganje pored Reine stave još jednog kvalitetnog golmana, pa veruju da su rešenje pronašli u poljskom čuvaru mreže.

Uvereni su u upravi kluba sa "San Paola" da mogu da ga ubede da im se pridruži, a veruju i da bi Arsenal pristao na ponudu od 16 miliona evra za njegove usluge.

Poljak je branio mrežu "Vučice" u 33 navrata ove sezone i pružao je sasvim dobre partije, zbog čega je i Roma na sve načine pokušavala da ga potpiše i zadrži na duže staze, ali izgleda da će se Šćešni preseliti u redove jednog od glavnih rivala u italijanskom šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Wednesday, 19.04.2017
17:04

16m evra je odlicna ponuda, a i on je sasvim dobar golman i vredi taj novac...