Naplatiće uspeh, Lion 'otima' Maldinijevo pojačanje!?

Autor: Stefan Matić
utorak 18.08.2020.
11:15
Izvor: Sportske.net

Francuski klub igra u završnici LŠ.

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

U polufinalnim okršajima Lige šampiona imaćemo dva francuska kluba. PSŽ večeras igra sa RB Lajpcigom, dok će Lion posle izbacivanja Juventusa i Mančester Sitija imati i najteži zadatak - susret sa Bajern Minhenom.

Plasman francuskih "lavova" jeste veliko iznenađenje sa obzirom da nisu imali takmičarske utakmice od početka marta i prekida prvenstva čime su ostali i bez Lige šampiona, ali i Lige Evrope.

Igrali su par prijateljskih i finale Liga kupa sa PSŽ-om kako bi se pripremili za možda i najuspešniju sezonu u istoriji kluba, makar na evropskom planu.

Novac koji će doći zbog uspeha u LŠ je ogroman, francuski mediji spekulišu da će Rudi Garsija krenuti u poteru za Bakajokom. Fudbaler Čelsija je proteklu sezonu proveo na pozajmicu u Monaku, pre toga sezonu u Milanu koji ga ponovo želi na pozajmicu.

Tijemuje Bakajoko Dzordan Amavi Monako Marsej

Maldini je navodno uspostavio kontakt sa Čelsijem oko Francuza, ponuda je pozajmica sa obaveznim otkupom po kraju iste. "Plavci" bi želeli novac odmah što Lion može da iskoristi.

Tijeme ima još dve godine ugovora sa Lampardovim timom, jasno da mu na leto sledi ponovna selidba. Pitanje je koja liga i da li će to biti promena za stalno.

Baner 4

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke