Napadač uzeo stvar u svoje ruke: "Hoću u Real!"

Autor: Stefan Matić
nedelja 05.04.2020.
10:46
Izvor: Sportske.net

Da li će mu Perez ispuniti san?

Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO
Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Povezane vesti

Izgleda da se dani Luke Jovića u Real Madridu bliže kraju.

Srpski internacionalac je navodno izgubio poverenje i Zinedina Zidana, ofanzivac se povezuje sa Arsenalom, možda bi PL bila bolja sredina za sposobnosti bivšeg igrača Ajntrahta.

Real bi tako mogao da ostane bez jednog napadača na naredno leto. Jovića su platiti 60 miliona evra, jasno da promašaja više ne sme biti. Jedan centarfor se otvoreno nudi Madriđanima a mogao bi da stigne bez ikakve naknade.

"I kad sam bio mlađi bio sam veliki navijač Real Madrida. Raul, Roberto Karlos, Redondo i Ronaldo su tada igrali tamo. Ako me puste da biram, igrao bih u Madridu", izjavo je Artem Dzjuba na svom Instagram nalogu.

Zenit Dzjuba

Stameni Rus je ove sezone odličan za Zenit, postigao je petnaest golova uz dvanaest asistencija u 28 utakmica. Junak Rusije sa prethodnog Svetskog prvenstva bi dao novu dimenziju napada ukoliko bi stigao kod Madriđana zbog svoje građe, ali i veliki broj novih navijača.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 05.04.2020
14:21

Ovo isto kao ja da sam izjavio. Tolike su sanse da zaigramo i ja i on za Real.

avatar
НЕМАЊА
Sunday, 05.04.2020
12:55

Prilično kvalitetan napadač, mogao bi da se dokaže i van Rusije, ali zbog godina pre svega neće moći baš na vrh svetskog fudbala.