Napadač "Rosonera" pred velikim povratkom!

Autor: Nikola Miloradović
petak 16.12.2016.
12:51
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi italijanski list "La Republika", golgeter Milana bi ove zime mogao da se vrati u klub iz kog je i stigao na "San Siro".

BETA/AP Photo/Marco Vasini
BETA/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Kolumbijski internacionalac i napadač Milana Karlos Baka, već neko vreme je na izlaznim vratima italijanskog velikana, prema pisanjima brojnih medija.

Uprava navodno želi da ga proda i zarađen novac investira u nova, mlađa pojačanja, a odavno je poznato da je interesovanje pokazao Arsenal.

Ipak, uprkos interesovanju "Tobdžija" sada se pojavila informacija da bi Baka mogao da se vrati u Španiju i to u redove Sevilje sa kojom je dostigao vrhunac svoje dosadašnje karijere.

Napadač Milana, koji je propustio tri prethodne utakmice zbog povrede, viđen je na "Sančez Pizhuanu", tokom pobede Andalužana nad Valensijom, 26. novembra.

Sevilja je navodno spremna da ponudi 24 miliona evra, ukoliko Milan zaista reši da ga proda, ova cifra bi mogla da im zadovolji apetite.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 16.12.2016
16:27

Svi vi koji glasate protiv, veze nemate, obicna ste krezuba glasacka masina!

avatar
Friday, 16.12.2016
14:46

A onda na leto i De Silja, Zapatu, Montoliva, Bertolacija, mozda jednog od rezervnih golmana da bi dosao neki iskusniji, mozda Pasalica i mozda LA, ali ne svu trojicu vec samo dvojicu, a Fernandeza bih svakako zadrzao i te sledece sezone, vidi se da covek zna, ali da mu treba vremena zbog glupe povrede. Onda dovesti citav jedan tim minus one koje su dosli na zimu:-D Najizvesnije je da nam treba jedna prekaljena jedinica, to sve tek tamo na leto, nije frka...

avatar
Paul George
Friday, 16.12.2016
14:00

Milan, ako zavrsi sezonu kao 5. super.Bez novca smo i u januaru tako da dragi moji Milanisti nadajte se 5. mestu.Necemo izdrzati do kraja, iako bih voleo da gresim.

avatar
Friday, 16.12.2016
14:00

Abate, Eli, Vanhioni, Poli, Sosa, Honda, Niang, Baka, sve njih (izuzev Karlosa, sa njim samo lepo), treba najuriti i dovesti (najmanje) 3-4 igraca za prvi tim.

avatar
Friday, 16.12.2016
13:54

SRECAN NAM 117. RODJENDAN!