Napadač otkrio zašto je odbio Barsu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 29.03.2019.
21:33
Izvor: Sportske.net

Bio je blizu prelaska na "Kamp Nou" u januaru, bliže nego što se mislilo, ali je ipak odbio mogućnost da zaigra za aktuelnog prvaka Španije.

Epa/Alejandro Garcia
Epa/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona je u januaru pokušala da dovede jednog iskusnog napadača, koji bi do kraja sezone bio alternativa Luisu Suarezu.

Munir se nije dokazao, poslat je u Sevilju, a jedna od želja uprave katalonskog kluba bio je i bivši napadač Votforda Odion Igalo.

Ovaj 29-godišnji Nigerijac je cepao mreže u Premijer ligi u dresu "Stršljenova", ali je odlučio da prihvati unosnu ponudu iz Kine i tako unovči dobre partije u PL.

Minule sezone bio je drugi najbolji strelac kineskog šampionata sa 21 pogotkom, Katalonci su verovali da bi mogao da im pomogne u nastavku sezone.

Kontakti su uspostavljeni, samo da bi Igalo na kraju odbio evropskog giganta.

"Agent mi je rekao da je Barsa zainteresovana da me pozajmi, klub je želeo napadača sa iskustvom u Primeri i nekoga ko razume španski fudbal.

To je trebalo da bude šestomesečna pozajmica, jasno je bilo da bi bio rezervni napadač. Bilo je lepo čuti da je Barsa zainteresovana i svaki fudbaler bi rado prihvatio njihovu ponudu.

Ali uz dužno poštovanje, u tom trenutku samo završio sezonu kao drugi najbolji strelac u Kini sa 21 golom, zasluživao sam bolje i nisam hteo da budem kratkoročno rešenje na nekom drugom mestu.

Odbili smo ponudu, bila je to laka odluka, odabrao sam da ostanem u Kini tako što sam se pridružio Šanhaj Šenhui potpisavši dugoročniji ugovor
", istakao je Igalo.

odion igalo

On je iza sebe imao petogodišnje iskustvo u Španiji, kako je branio boje Granade, što ga je kvalifikovalo da bude opcija katalonskg kluba za januarski prelazni rok.

Na kraju su se odlučili za Kevina-Prinsa Boatenga, koji se nije najbolje snašao i biće vraćen u Sasuolo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 30.03.2019
08:23

Mozda bi ti i povjerovao da ne znam da u Kini mlatis ogromnu lovu :D

avatar
BlueBoy84
Friday, 29.03.2019
23:20

Korektno i konkretno. svaka cast