Napadač napustio Arsenal, radi se punom parom na "Emirejtsu"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 08.08.2019.
17:43
Izvor: Sportske.net

Momak koji je oduševio na pripremama nije dobio poverenje stručnog štaba, čekaju se dva velika pojačanja.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Kako je i zvanično obelodanjeno, mladi napadač Edi Nketija se preselio u Lids.

On će u narednih godinu dana braniti boje ekipe koju sa klupe predvodi Marselo Bjelsa, mladi fudbaler je odlično odradio pripreme sa "Tobdžijama", postigao je i nekoliko golova, ali neće dobiti ulogu u prvom timu, makar ne ove sezone.

Umesto toga, seli se na kaljenje u Čempionšip, kod iskusnog trenera, mogao bi da se vrati sa ogromnim iskustvom i naredne godine konkuriše za mesto u Severnom Londonu.

Što se tiče dolazaka, Arsenal završava transfere Davida Luiza iz Čelsija i Kijerana Tirnija iz Seltika, ali se ozvaničenje ovih transfera očekuje tek nakon okončanja prelaznog roka u Engleskoj.

Očekuje se da uprava kluba završi potrebnu papirologiju do 18h, a da će tek nakon toga i zvanično predstaviti nove igrače.

Podsetimo, Arsenal je ovog leta doveo najskuplje pojačanje u istoriji kluba Nikolu Pepea iz Lila (80m evra), stigli su i talentovani Brazilac Gabrijel Martineli iz Ituana, dok je na pozajmicu doveden Deni Sebaljos iz Real Madrida.

Kaparisan je i talentovani defanzivac Vilijam Saliba iz Sent Etjena, ali će mladi Francuz ostati na "Žofri Žišaru" još godinu dana.

Klub su napustili Kristijan Bjelik (Derbi), Loran Kosielni (Bordo), David Ospina (Napolli), Takuma Asano (Partizan), Karl Dženkinson (N. Forest - pozajmica), kao i Stefan Lihštajner, Eron Remzi i Dani Velbek, koji su postali slobodni igrači, iskusni Petr Čeh je otišao u penziju, radiće u Čelsiju kao trener.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke