Napadač "namignuo", Junajted i Totenhem na potezu!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 27.01.2020.
23:40
Izvor: Sportske.net

Želi povratak na Ostrvo.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Pomenuti premijerligaši imaju još samo četiri dana da dovedu pojačanje u napadu koji njihovi navijači itekako priželjkju.

"Pevci" su ostali bez Kejna na duže vreme, ista je situacija sa Junajtedom i Rašfordom. Vremena je sve manje, imena dosta, ali deluje da će Islam Slimani nastaviti karijeru u jednom od dva pomenuta kluba.

Alžirac je podneo zahtev za raskid pozajmice u Monaku, Lesterov igrač želi novu pozajmicu, jasno je da cilja Premijer ligu.

Slimani je imao odličnu polusezonu u Monaku, sjajno je funkcionisao u tandemu sa Ben Jederom, ali novi trener "kneževa" Roberto Moreno insistira na 4-3-3 što znači manju minutažu za nekadašnjeg igrača Sportinga.

Equatorial Guniea Soccer African Cup

Alžirac je ove sezone odigrao 13 utakmice u Ligi 1, postigao je po sedam golova i asistencija. U narednih nekoliko dana se očekuje njegova selidba ili u Mančester ili u London.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adi237
Tuesday, 28.01.2020
08:17

Procito sam da postoji mogucnost da vrate i sanceza i to je bolje samo da vise ne gledam lingarda i slicne komedijase...ali nece junajted nikog dovesti pa cemo idalje gledati komedijase.

avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 28.01.2020
02:01

Prepustamo ga Spursima sa zadovoljstvom, nama je sada potrebno krilo a ne spic i kreativac pod obavezno