Napadač Liverpula neće produžiti ugovor, otkrio i razlog: "Žele me Barsa i Lacio"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.03.2019.
10:27
Izvor: Sportske.net

Napadač Liverpula definitivno menja klub.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Liverpul ima ponudu za napadača Bobija Adekanjea, ali je taj 20-godišnji fudbaler neće prihvatiti.

Levonogi Nigerijac koji ima državljanstvo Holandije jer je igrao za mlađe kategorije PSV Ajndhovena i Ajaksa, istakao je da napušta klub jer ima nekoliko dobrih ponuda klubova u kojima će pre dobiti šansu da zaigra.

Zanimljivo da je ovaj momak bio i u mlađim kategorijama Barselone pre nego što je stigao u Liverpul, a da je i Barselona izrazila interesovanje da ga dovede u svoje redove.

Sve je počelo pred novu sezonu kada Adekanje nije pozvan na turneju po Sjedinjenim Američkim Državama, od tog trenutka je krenuo u potragu za novim klubom, a pored Barselone najzainteresovaniji klub jeste Lacio koji je i najviše povezivan sa njim u prethodnih mesec dana.

"Mislim da nisam u Klopovim planovima. Lacio je jedan od zainteresovanih klubova, ali ništa nije gotovo. Takođe sam čuo da je Barselona zaintesovana, kao i Viljem II u Holandiji. Mogao bih do sutra da vam nabrajam klubove", rekao je kočoperni Nigerijac.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leito74
Wednesday, 27.03.2019
13:10

Barcelona I Viljem 2 iz Holandije... Hahaha

avatar
Mirjevac
Thursday, 28.03.2019
00:58

A zasto i nebi, covek je mlad i hoce da igra, ako ne u Liverpul posto je napadac a barci treba zasto i nebi? A isto tako zasto i nebbi u Vilijem 2, bar ce tamo da igra a ne da sedi na klupi, kao sto je nas Markovic sedeo i sta je dobio na kraju!

avatar
äxwell
Wednesday, 27.03.2019
12:06

Nisi u Klopovim planovima al ces biti u Barsinim pa bi trebao tamo preci..Nasljednik Mesija jbte..

avatar
Mirjevac
Thursday, 28.03.2019
00:56

Lepo pise da je covek napadac, a barci treba napadac, za umesto Suareza a ne umesto Mesija! Zasto i nebi doso u Barci, posto je vec bio kao mlad?