Napadač francuskog Anžea se seli u Premijer ligu

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 28.12.2017.
23:49
Izvor: Sportske.net

Kako pišu francuski mediji Kamerunac bi mogao da se okuša na ostrvu.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Uskoro bi u Premijer ligi mogli da vidimo kamerunskog internacionalca Karl Toko Ekambija.

Ovaj napadač ima 24 godine, čitavu karijeru proveo je u Francukoj, počeo je u Parizu, kasnije je dve godine igrao za Sošo, a od 2016. je član Anžea.

Ove sezone igra jako dobro, postigao je devet golova na 18 nastupa u francuskoj Ligi 1, pa je tako skrenuo i pažnju klubova iz Premijer lige.

Za njega su interesovanje pokazali Everton, Kristal Palas i Barnli.

"Karamele" imaju velikih problema sa realizacijom, već su dogovorili transfer sjajnog turskog reprezentativca, a konkurenciju u napadu bi mogao da pojača i Ekambi.

Što se tiče Palasa, oni osim Bentekea nemaju nijednu pravu opciju u napadu, Belgijanac je van forme od starta sezone, pa je jasno da mu je potrebna konkurencija.

Barnli igra sjajno ove sezone, poslednji podvig napravili su na "Old Trafordu", gde su vodili sa 2:0 protiv Junajteda, ali su na kraju bili zadovoljni i osvojenim bodom. Trenutno su sedmi na tabeli PL, ambicije kluba su porasle, pa Dajč tako želi da pojača ofanzivu angažovanjem pomenutog Karl Toko Ekambija.

U kvalitete kamerunskog reprezentativca, koji je upisao 17 nastupa uz dva postignuta gola u dresu svoje zemlje, možete se uveriti u priloženom snimku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke