Najveći talenat kojeg je Ferguson ikada video ponovo u Premijer ligi!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 16.07.2019.
17:15
Izvor: Sportske.net

Nekada velika nada Mančester junajteda dobila novu šansu na velikoj sceni.

Povezane vesti

Da li se sećate Ravela Morisona?

Englez je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih igrača na Ostrvu, čak je i ser Aleks Ferguson tvrdio da je to najveći talenat kojeg je ikada video.

Ipak, nije uspeo da opravda očekivanja na Old Trafordu, pa je nakon epizoda u Vest Hemu, Laciju, pa sve do meksičnog Atlasa završio u Estersundu.

Iz Švedske je praktično pobegao po okončanju ugovora, pa je danas potpisao jednogodišnji klub za Šefild junajtedom.

Novopečeni premijerligaš je spreman da se kocka sa temperamentnim 26-godišnjim Morisonom koji je često privlačio pažnju apsolutno nefudbalskim stvarima.

Još uvek ima vremena da se afirmiše na najvećoj fudbalskoj sceni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan M. Blazic
Tuesday, 16.07.2019
17:41

..Šta je to "talenat" i kako se definiše...Pa, idemo ovako....U SFRJ...najveći talenat je bio Miloš Milutinović...pa onda Boro Cvetković...pa po meni, Milko Đurovski...A za ovog Morisona, ja skoro da nisam "čuo"...Pa, bio je i Sten Kolimor...a veliki rukometni trener Vlado Štencl je nekad davno objavio ..." Za igrača sa malo talenta, potreban je veliki rad , a za igrača sa puno talenta..."još veći rad"...Toliko o tome...Hvala najlepše.

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 16.07.2019
22:40

U SFRJ najveći talenat je bio Čava Dimitrijević, mislilo se da će biti nešto kao Ronaldinjo. Sa loptom je mogao sve, ali kafana ga je zaustavila u tome. Još jedan veliki talenat je bio Sead Sušić (brat Safeta Sušića) koji je bio bolji od Safeta, ali takođe kafana... Dalje, Blaž Baka Slišković, Stamenković iz C. Zvezde itd, itd...
Milko jeste bio veliki talenat. Bora Cvetković nije bio nikada. Tehnički loš, samo veoma brz. malo bolji od Binića (Binić je bio brži ali tehnički još lošiji).

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 16.07.2019
22:45

ps. Mislio sam na Srbu Stamenkovića...