Najveća stipsa u fudbalu, navijači ljuti, Poketino već razočaran!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 15.06.2019.
10:16
Izvor: Sportske.net

Danijel Levi još jednom pokazuje kakva je škrtica. Lista pojačanja postoji, ali sa njegovim pristupom, teško da će uspeti ozbiljnije da pojača tim.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Navijači Totenhema su nezadovoljni, i posle plasmana u Ligu šampiona i obećanja da će konačno zavući ruku u džep, Danijel Levi ne menja ćud.

Prve dve mete su Lo Selso iz Betisa, bivši igrač PSŽ, kao i Ndombele iz Liona, računa se da bi sa ta dva vezna igrača tim bio jači.

Ali, Betis je odbio 60 miliona za Argentinca, dok Lion traži za Ndombelea 80, prvom čoveku "Pevaca" ne pada na pamet da to plati.

Totenhem nije potrošio peni od 2018. i dovođenja Lukasa Moure i Poketino je rekao da je plasman u finale LŠ anomalija i da su klubu potrebna mnogo veća ulaganja, sada kada je stadion napravljen.

On je spreman da se odrekne Tripijea, možda i Rouza, ali traži da najmanje 150 miliona funti bude uloženo u nove igrače.

Mete Totenhema su još Sesenjon iz Fulama koji bi zauzeo mesto po levoj strani, pominje se u Bruno Fernandeš iz Sportinga kao alternativa za pomenute veziste, on košta oko 70 miliona (u slučaju da ne dođe Lo Selso), zatim talentovani Zaniolo iz Rome koga želi i Juve, Van-Bisaka je preskup, dok je Hiroki Sakai navodna zamena ako ode Tripije. Ovaj iskusni Japanac igra za Marsej, čini se da baš nema kvalitet za neke veće stvari.

I na kraju Nejtan Ake iz Bornmauta, akvizicija za budućnost, ali mnogi smatraju da je to opet alibi kupovina i da Totenhemu trebaju dokazani, skupi igrači koji bi odmah tim odveli na veći nivo.

"Tipični Levi, na kraju ćemo kupiti par neupotrebljivih igrača i boriti se za četvrto mesto", komentarišu navijači, a Poketino je prilično očajan jer je ostanak uslovio većim ambicijama. Pominje se Suso iz Milana, ali ni to nije ime koje će posebno ohrabriti navijače,

Više entuzijazma bi izazvalo dovođenje Donija van de Beka iz Ajaksa, ali za to su male šanse, a videćemo šta će se desiti sa Eriksenom. Naime, s obzirom da ga Zidan ne želi, Danac bi mogao da potpiše novi ugovor sa Totenhemom. Njega niko neće platiti 100 miliona ovog leta, narednog mu ističe ugovor, pa je jasno da je i to potencijalni problem za Pevce.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
x90x
Saturday, 15.06.2019
13:36

80 miliona za Ndobelebelelua i 60 za El Salsu! Da li ste realni??? Mozda taj Levi i nije bas toliko lud, za te pare morate dovesti igraca svetske klase, ova dvojica ne vrede ni trecinu od tog. Da je 80 miliona za Iska, Dibalu ili nekog igraca te klase koji je eventualno na prodaju, pa i da razumem, ovako nemojte biti smesni.

avatar
Wizard08
Saturday, 15.06.2019
12:48

Zasto bi neko platio 60 za lo selsa i 80 za ndombelea.ovaj prvi max 45 ovaj drugi realno 60 zasto da preplacuje igrace i da im pegla knjige.bar ce lion morati da smanji apetite,poznato je da francuska liga moze daa bude velika prevara pogotovu za igrace kojo dodlaze u epl.

avatar
VicenteCalderon
Saturday, 15.06.2019
11:56

Sta vi pisete?? Van de beek vece ime od Susa itd...

avatar
dimebag
Saturday, 15.06.2019
13:31

Da brate zamisli ti šta oni govore, neki van de beek da je bolji od Susa, čovjek kapiten Španije 2 LŠ S Milanom ima a oni tako, beži bre kakav Suso u priči o ozbiljnim fudbalerima.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 15.06.2019
10:30

Poketino, ako nas Norvezanin ne pokaze da je trenerski kapacitet, lepo ti kod nas I mozes postati Novi Fergi. Levi se zbog svog stava izgubiti najboljeg trenera u istoriji kluba. Zao mi Poketina I navijaca ...