Najtraženiji štoper Evrope bira - Minhen ili Madrid!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 16.04.2020.
09:35
Izvor: Sportske.net

Velikani stali u red, trka počela.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Prošle godine najtražniji štoper Evrope bio je Matijs de Liht, a sada je to - Dajot Upamekano.

Defanzivac RB Lajpciga sigurno će promeniti sredinu ovog leta, pošto ima ugovor do 2021. godine, a njegova otkupna klauzula iznosi samo 60 miliona evra.

Kako prenosi madridski As, za njegov potpis će se gotovo sigurno boriti Bajern Minhen i Real Madrid.

Dobro obavešteni Bild tvrdi da je Bajern spreman da plati klauzulu odmah, te da je glavni adut Bavarca što nude momentalno mesto u startnih 11, pošto se očekuju odlasci Žeroma Boatenga i Davida Alabe.

S druge strane, Zinedin Zidan izuzetno želi Upamekana, ali bi u Realu morao da se bori za mesto u teškoj konkurenciji, pošto su tu Serhio Ramos, Rafael Varan i Eder Militao.

I izvori iz Španije i Nemačke uveravaju da su Bajern i Real odredili Upamekana kao metu broj jedan za defanzivu, tako da će ova trka biti izuzetno zanimljiva. Lajpcig se ne pita ništa, pošto će svakako biti aktivirana klauzula, tako da je sve na igraču...

Bonus 10

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 16.04.2020
18:16

Dodji u Minhen, pored tebe i Zilea ni tenk neće moći da prodje. Ne zna se da li ste jači ili brzi, prave atlete. Očekujem da dodju Sane, Upamekano, Dest, Haverc i možda Verner ili onaj Kanadjanin što igra spica u Genku. Bice Bajern prejak sledeće sezone. Mia San Mia! 💪

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 16.04.2020
13:44

Kako bi to on u Bayernu imao zagarantovano mjesto kada su tamo stoperski par L.Hernandez i Sule...

avatar
Karambol
Thursday, 16.04.2020
12:24

Flik je reko Hasanu i Kanu da zeli 4-5 igraca novih da dovede u Minhen. Ocekuje se da ce otici Boateng,Odriozola,Martinez,Toliso,Kutinjo,a mozda i Alaba. Mislim da ce Bajern ozbiljno krenuti po Upamekana jer treba zamena za Boatenga, a Upamekano je buducnost svetskog fudbala... pored njega u odbrani ce doci jos Dest, juce je Haverc izjavio kako je spremam za novu lestvicu u karijeri, a s obzirom da Kutinjo nece biti otkupljen Haverc ce u Minhen. Sane je vec kaparisan,ostalo je samo da se dogovore obe strane koliko ce biti obestecenje.

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 16.04.2020
11:22

Gde će francuz nego kod francuza u najveći klub... logično. Idealno rešenje za duge staze. Biće zver

avatar
RocknRolla
Thursday, 16.04.2020
11:04

Istice mu ugovor u leto 2021, sumnjam da ce nakon krize izazvane korona virusom neko aktivirati klauzulu od 60 miliona. Cekace se da postane slobodan igrac ili ce se dogovoriti sa Lajpcingom za neku manju sumu.

avatar
Thursday, 16.04.2020
10:26