Najtraženiji Španac po ukusu Jirgena Klopa, za najjači Liverpul!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 22.03.2020.
18:26
Izvor: Sportske.net

Naš glas kaže da je on komadić koji nedostaje za najmoćniji Liverpul.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Jirgen Klop će na leto, za razliku od prethodnog, malo morati da "promeša" ekipu, odnosno da dovede jaču konkurenciju.

Mnogi očekuju da će u napadu dovesti makar jednog, a to će biti Timo Verner, ali je sigurno da je osveženje neophodno i u veznom redu, dok je štopera Klop već izabrao, više o tome OVDE.

Džejms Milner je u godinama, Nabi Keita sklon povredama i nije ispunio očekivanja, dok je Fabinjo u drugom delu sezone pao i pokazao da mu je potrebno da ima i adekvatnu zamenu.

Možda baš zbog svega navedenog, engleski mediji danas pišu da je Klop spreman da uđe u trku za potpis Fabijana Ruiza iz Napolija!

Klop je imao i više nego dovoljno prilika da ga vidi na delu, pošto su Liverpul i Napoli igrali u istoj grupi Lige šampiona dve sezone za redom.

Ruiz je u Napoli stigao iz Betisa leta 2018. godine za 30 miliona evra, a danas vredi gotovo tri puta više - 80.

Kazino baner

Za njega su veliko interesovanje pokazali i Barselona i Real Madrid, a deluje da samo Liverpul još može da se uključi u trku i parira na tržištu španskim gigantima.

Ruiz može da igra i kao zadnji vezni i u centrali, tako da bi odlično došao svakom timu.

Videćemo da li će Klop izvući nekog keca iz rukava, Barsa ima Kikea Setijena koji ga je stvorio u Betisu, dok u Realu otvaraju mesto umesto Luke Modrića...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 23.03.2020
13:14

Mislim da nakon ispadanja iz LS su shvatili da uopste nisu toliko snazni da su se debelo precijenili i da se dosta stvari prosle godine poslozilo da osvoje LS. Klupa im je 0 bodova a nisu se nesto pojacavali ne mogu ih shatiti... sreca po njih jer je ova pauza jer su bas usli u losu formu

avatar
Robert Lewandowski
Monday, 23.03.2020
01:43

Videli smo mi tu jačinu protiv Atletika, Salzburga, Genka, Napoli bolje da i ne spominjem. Ruiz je super igrač, doneo bi im kreativnost u vezi, ali nije to nista uvau. I pored njegovog eventulanog dolaska Bajern, Siti, Pariz, Atletiko, Barsa, Real, čak i Celsi bi imali jaču sredinu od njih. I otkud vi znate da Verner stiže u Liverpul, kada ni Falk to jos ne zna? Verovatno ste to izvukli iz istih onih izvora iz kojih ste pronašli informaciju da Tomas Tuhel sigurno preuzima Bajern... 😂