Najtraženiji - Ponuda za Žirua sad stigla iz Francuske!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 30.01.2018.
12:25
Izvor: Sportske.net

Čovek je u dva dana praktično želja tri velika kluba, on zna šta bi mu najviše odgovaralo, ali ova poslednja ponuda bi bila takođe izlaz. Jasno, cilj je zadržati mesto u reprezentaciji...

EPA/IAN LANGSDON
EPA/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Arsenal je oklevao, zakasnio, sada je i dalje situacija oko Obamejanga neizvesna, naime Žiru je bio čip kojim bi Gabonac stigao na "Emirejts", ali kada se pojavio Čelsi, stvari su se okrenule i sada napadač Arsenala ne želi u Nemačku.

Jasno, Konte hoće Francuza, čak se priča da je ponudio Davida Luiza u razmenu što bi bio šokantan trejd, a ako ne stigne do Žirua, meta Italijana je Ljorente koji ga je odbio pre pet meseci i otišao u Totenhem.

Ali, Žiru je dobio novu ponudu i to iz domovine.

Naime u ovim poslednjim danima prelaznog roka uključio se Monako koji želi napadača Arsenala, oni bi ga uzeli na pozajmicu sa obaveznim otkupom, što znači da planiraju prodaje tokom leta.



Sada je praktično sve stalo, sve zavisi od Dortmunda, ako oni otključaju vrata za Gabonca, to će biti princip spojenih sudova, Venger bi prihvatio verovatno 40 miliona evra za Žirua, a ovaj bi konkurisao Morati.

Ova trampa sa Luizom je isto na meniju, mada sam Brazilac nije oduševljen, a čini se da ne bi mogao da ima primanja kao u Čelsiju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 31.01.2018
00:13

Sta ce im imaju Falkaoa.

avatar
BratCescFabregas#4
Tuesday, 30.01.2018
14:53

Kakva trampa, Chelsea je cekao dan da Arsenal odgovori, ponuda sa stola je skinuta, a Arsenal je ponudu tek posle prihvatio. Giroud hoce u London ili u Francusku. Ako Monaco ne krene, a Chelsea Batshuayija salje samo u Sevillu, tako da ga Dortmund nece dobiti, tj. Arsenal nece dobiti Aubameyanga. Pametan potez uprave Chelseaja.