Najskuplje pojačanje u istoriji traži da ode iz Sitija!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 23.04.2019.
09:19
Izvor: Sportske.net

Želi veću minutažu, ali je problem što niko neće platiti uloženo u njega...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Rijad Marez je nezadovoljan. Rekordno pojačanje Sitija ne dobija šansu, iako Pep tvrdi da radi dobro, jednostavno nema mesta pored Silve i Sterlinga koji su u konkurenciji za igrača godine, za titulu koju je Marez osvojio 2016. kada je sa Lesterom uzeo titulu.

Iako je plaćen oko 75 miliona evra, on nije uspeo da se nametne, pojavio se u 42 utakmice, ali je veći deo tih mečeva ušao u igru kao rezerva. Dao je 11 golova, četiri od toga protiv nižerazrednih timova u kup takmičenjima.

Alžirac je bio u timu u prvom meču protiv Totenhema, nije napravio ništa, promašio je penal protiv Liverpula na "Enfildu", da nije bilo toga, verovatno bi trka za titulu bila rešena.

Siti želi da proda Sanea, ali ne i Mareza, no on je već tražio od kluba da ga puste da ode pošto hoće da igra. Problem je u obeštećenju, teško je verovati da bi neko platio uloženo u njega, tim pre što mu je zbog neigranja cena sigurno pala...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 24.04.2019
21:54

Auu kakav bi to bio potez kada bi od komsija kupili Sanea. Ma da ne vjerujem da bi ga pustli jer su preveliki kompleoksasi sto se vidjelo po onim klauzulama.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 23.04.2019
10:41

Sanea, SIlve i Sterlinga. Decko je papan, zar je moguce da nije ocekivao ovo?

avatar
JC\'90
Tuesday, 23.04.2019
09:23

Marez je bio potpuno nepotrebno pojacanje. Bolje da su sansu dali Brahim Dijazu, Sanca da ne pominjem koga su lako izgubili. Sada ce na zalost i Sane da ode i ako mislim da Sane treba da igra vise.