Najbolji navijači u Engleskoj: "Mitre, daj 30 golova"

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 01.02.2018.
09:22
Izvor: Sportske.net

U Njukaslu razočaranje i bes. Imaju najverniju publiku u Engleskoj, niko ne može da shvati šta je Benitez uradio...

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović je u Fulamu, veliki dobitak za Slavišu Jokanovića, pozajmica će biti pretvorena u transfer, ako klub iz Londona izbori PL.

U Njukaslu su doveli povređenog Slimanija, poslednji izveštaji govore da i ako se oporavi od povrede za par nedelja, računajući da ne može da igra protiv Lestera, Slimaniju ostaje da na pozajmici na severu Engleske odigra samo 10 mečeva, toliko će ostati do kraja prvenstva.

Ako se odmah ne privikne, Njukasl je u nevolji.

Navijači su razočarani odlaskom Mitrovića, on je bio ljubimac publike, iako se nije proslavio na "Sent Džejms Parku", ali sa druge strane nije jasno šta je trebalo da uradi da dobije šansu ove sezone pored Hoselua i Gejla koji ne daju golove.

Benitez je doveo Hoselua, trpeo ga čitave sezone, njegov zemljak jednostavno nema kvalitet, pokazao je to mnogo puta. I zbog toga navijači zameraju Rafi da jednostavno nije probao nešto drugo.

Komentari koji su usledili posle sinoćnjeg odlaska Mitrovića su jasni, a Hoselu je uspeo da i protiv Barnlija promaši penal.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC-ACMILAN
Friday, 02.02.2018
11:20

Pa jel nije taj Mitrovic bolji odDzeke, Mandzukica, Jovetica, Kalinica i svih tih ex yu napadaca, pa spas trazi u 6-ostoplasiranoj ekipi , u drugoj engleskoj ligi, 6 mj prije SP hahahahahahah kakav ocaj, lik neigra ni u ocajnom newcastlu vi ga dizete u nebesa, zabio zadnji gol jos u Partizanu hahaahah

avatar
CisseLFC
Thursday, 01.02.2018
13:35

E moj Rafa da Bog da ti zubi poispadali...

avatar
Miletaaaaa
Thursday, 01.02.2018
12:49

Bilo bi lijepo da Fulam udje u PL zaslugom Mitrovicevih golova,a da Njukasl ispadne iz PL. To bi bio jos jedan od dokaza da je karma mama. Benitez je uvijek bio poznat po dovodjenju zemljaka gdje god je bio trener. Hvala mu za LS s Liveom,al ovo sto radi u Njukaslu,msm da bi svako od nas uradio bolje.

avatar
CZYNWA
Thursday, 01.02.2018
15:08

Ne mogu ga mrziti, jer nam je donio mnogo, ali covjek je izgubio kompas da je to strasno. Kad se samo sjetim njegove zadnje sezone u klubu i sezone posle njega sa Hodzsonom, muka mi dodje. Najgori Liverpul koji sam gledao u zivotu.

avatar
Offside
Thursday, 01.02.2018
12:18

Fora je u tome da ce on stvarno eksplodirati kod Jokana koji ce ga sigurno isforsirati u napadu,a onda naredne godine igrati vecu ligu nego Njukasl koji ce do kraja ispasti iz PL.Srecno Mitre!

avatar
Brajkoo
Thursday, 01.02.2018
11:59

Srecno majstore!

avatar
Thursday, 01.02.2018
11:38

Pa bas lepo ,Njukasl ce koji ima sasvim solidan tim da opstane ispasti, gnomina ce naci drugi posao i nikom nista .. Gejl je sjajan igrac , sedi na klupi ,nas Mitar dobar , ni ne ulazi u igru ... igra mu Joselu i Ajoze ... ma daj , Ajoze samo dobar na menadzeru ... kakva gnomina ...

avatar
Mangus
Thursday, 01.02.2018
11:14

Pored toga sto su verni, realni su. Mitrovic je dobro koristio priliku, nije mnogo golova dao ali nije mnogo ni igrao. A glavna stvar je sto je bio borben, kad god bi usao, razmrdao bi tim. Nije sto je nas, ali svaki igrac koji prodje ovo sto je on prosao zasluzuje postovanje navijaca

avatar
FanEngleskogfudbala
Thursday, 01.02.2018
10:39

Mitre,vrati Fulham u Premier ligu!Mislim da ce eksplodirati tamo.