Naingolan iznenadio, sprema se veliki povratak!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.08.2019.
18:37
Izvor: Sportske.net

Nove informacije iz Italije.

Epa/Gabriele Putzu
Epa/Gabriele Putzu

Povezane vesti

Preneli smo juče da je Rađa Naingolan blizu prelaska u redove Fiorentine na jednogodišnju pozajmicu, izgleda da je došlo do preokreta.

Kako javljaju mediji sa Apenina, Belgijanac je sada najbliži povratku u Kaljari, za koji je nastupao u periodu od 2010. do 2014. godine.

Sve se navodno promenilo u poslednjih par sati, "Viola" je zaista bila blizu postizanja dogovora, ali je uleteo Naingolanov bivši klub i izgleda zaključio posao.

U priči je bila i Sampdorija, ali je fudbaler rešio da se se vrati na Sardiniju.

Tako je ekipa iz Firence navodno digla ruke, ostaje samo da Inter i Kaljari utanača sve detalje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Rodrigoo
Thursday, 01.08.2019
22:55

Inter mora da ubrza za napadače, vremena je sve manje. Što se Naingolana tiče, ovo nije nikakvo iznenađenje. Vraće se na Sardiniju zbog teško bolesne supruge, koja tamo živi i tamo će da se liječi kako sam shvatio. Inter na gubitku svakako, besplatna pozajmica i pokrivanje dijela plate, ali su mu gospodski izašli u susret. Rađi i njegovoj porodoci poželjeti sreću i brz oporavak.

avatar
The_Matrix
Thursday, 01.08.2019
19:36

Ovde je presudila bolest njegove supruge

avatar
PazzaInter
Thursday, 01.08.2019
18:54

Inter je godinama jedan od klubova koji imaju ubedljivo najgoru politiku kada je rec o prodaji igraca. Mislio sam da ce se to promeniti dolaskom Marote, ali izgleda da nema nista od toga. Ja razumem da Naingolan mozda nije dovoljno disciplinovan, i to kod Kontea ne prolazi, ali tolika zurba da se njega otarase pored toliko drugih ocajnijih igraca koji ce na kraju ostati? Ajde da razumem da su uzeli neke pare ali Kaljari ce ga uzeti na besplatnu pozajmicu godinu dana, verovatno ce Inter placati i veci deo njegove plate jer ovi nemaju para... Bitno da Nindza mora da ode, a Kandreva, Borha, Dalber, Zoao Mario i ostala boranija mogu da ostanu!? Neverovatno stvarno. Ali dobro, setimo se da govorimo o klubu koji je jedne sezone odbio ponudu od 50 miliona za Snajdera pa ga sledece sezone prodao za 7 Galatasaraju.

avatar
amigo999
Thursday, 01.08.2019
19:57

Atmosfera u svlacionici je uzasna zbog Ikardija i Najngolana. Nema sumnje o njihovim fudbalskim kvalitetima....

avatar
Tommy_Shelby
Saturday, 03.08.2019
12:09

O klubu koji je menjao Sedorfa za FRANCESKA COCA :D