Nagrada za najboljeg trenera PL u julu, pojačanje iz Primere!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 05.08.2020.
14:58
Izvor: Sportske.net

Završili su odličan posao.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Sautempton je na sjajan način završio sezonu, odlično su igrali nakon prekida zbog pandemije, treći su po broju osvojenih bodova tokom "restarta", a u julu su upisali tri trijumfa i postigli 10 golova, pa je za trenera meseca u Premijer ligi izglasan upravo šef struke "Svetaca" Ralf Hazenhitl.

Uprava je donela sjajnu odluku kada je procenila da Austrijanac treba da ostane na klupi i pored slabog starta sezone, bivšem treneru Lajpciga je trebalo malo vremena da sprovede svoje zamisli, kada je to uspeo, Soton je postao prava nagazna mina za sve timove u PL.

Uprava jasno želi da ekipa i naredne takmičarske godine nastavi sa dobrim rezultatima, pa su Hazenhitlu spremili i kvalitetno pojačanje.

Naime, dogovoren je dolazak štopera Valjadolida Mohameda Salisua, za oko 13 miliona evra.

Fudbaler iz Gane je u sezoni za nama igrao odlično u Primeri, ima 21 godinu, skrenuo je pažnju brojnih timova, ali su "Sveci" bili najkonkretniji, pa su uspeli da ga presele u svoje redove.

Salisu će sada odraditi dvonedeljni karantin u Engleskoj, pa će za 14 dana i zvanično biti predstavljen kao novo pojačanje ekipe sa "Sent Merisa".

Baner 3


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke