Nađeno rešenje za Pogbu, šta će biti sa Jovićem?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 14.08.2019.
10:16
Izvor: Sportske.net

Zidana smiruju, postoji plan, a priče o Srbinu nemaju nikakvu potvrdu...

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Real i dalje čeka, ali čini se da neće na kraju uzeti nijednog vezistu, u klubu su trenutno koncentrisani na Nejmara, čekaju da se Barsa ispuca sa ponudama i da uđu u igru.

Međutim, već smo rekli da u pozadini svega besni svađa između Pereza i Zidana, ali Francuz je navodno umiren porukom da će Pogba biti jedina meta, sledećeg leta.

U igru je ušao i Mendeš kao pregovarač, mada isključivo u smislu garancije Junajtedu. Naime, super-agent je obećao da će Bruno Fernandeš sigurno igrati za Junajted od januara, to bi mu dalo dovoljno vremena da se pripremi da preuzme ulogu od Pogbe.

Narednog leta bi Pogba, dve godine pre isteka ugovora trebalo da stigne u Real. To je slična formula sa Ronaldom, koga su takođe ubedili da ostane još sezonu, da sve od sebe, pa je posao koji je dogovorio tadašnji predsednik Ramon Kalderon, realizovao Florentino Perez.

Junajted sada neće prodati Pogbu ni za 200 miliona evra, jednostavno nemaju zamenu, a prelazni rok kada su kupovine u pitanju nije završen.

Šta se dešava sa Lukom Jovićem?

Juče su se španski i srpski mediji pozivali jedni na druge u informacijama da je Zidan nezadovoljan, da hoće Jovića da pošalje na pozajmicu kako bi skupljao iskustvo, ali nema nikakve potvrde.

Portugalci tvrde da bi Benfika, bivši klub mogla da bude opcija, ali to je samo nagađanje, jer dva kluba imaju odličnu saradnju. Real pozajmljuje igrače Valjadolidu, golman Lunjin je upravo otišao, jasno Perez je bolećiv prema Brazilcu Ronaldu i spreman je da pojača njegov klub u Primeri.

Ali, sigurno da nema nikakvih zvaničnih ponuda za Jovića, Real pokušava da proda Marijana Dijaza kome se ne napušta Madrid, iako ga hoće i Roma i Monako.

Videćemo šta će od svega biti, za sada nema pouzdanih informacija o tome da li Zidan stvarno želi da se oslobodi igrača koji je letos plaćen 60 miliona evra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Wednesday, 14.08.2019
19:08

Sam je birao Real. Da je otišao u Dortmund kroz par sezona bi bio top igrač. Ovako su velike šanse da nestane sa fudbalske mape.

avatar
Red blood
Wednesday, 14.08.2019
16:38

Da li iko veruje u ovo?
Perez pravi najbesmislenije poslove na svetu,ali cak ni on nije kapacitet da igraca koga plati 60-70miliona posalje instant na pozajmicu.
A pogotovo vodeci se sa tim da oni osim Benzeme nemaju krstenog centarfora.A i Benzemi je zenit prosao..

avatar
Offside
Wednesday, 14.08.2019
16:00

Ako je ovo istina ja na ovo gledam samo kao na Zizuov konta napad na Perza!
Ja sam ti trazio Pogbu a ne Jovica,posalji ga na pozajmicu jer ga necu koristiti...
Ja na to gledam tako,nista drugo mi nema logike jer kao sto svi pisu,zasto dovodis pojacanje od 60 mil pa ga saljes na pozajmicu?
Ili iz revolta ili iz razloga sto tog igraca nisi uopste ni zeleo...
Kako god,ja bih voleo da moze da ode u BVB ili Rome mislim da bi se u ta 2 kluba lepo razvio!

avatar
deki trbic
Wednesday, 14.08.2019
11:07

To bi bilo odlično za njega, ali onda je trebalo da ga kupe i ostave u Frankfurtu na pozajmici, ovako prave gresku

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 14.08.2019
18:36

ma jovic ostaje u realu. Decko je imao povredu u jeku priprema, dobar deo priprema je preskocio. Tim je i dalje nov, neuigran, niko u Realu od Jovica ne ocekuje 20 golova ove sezone kad se zna da ce retko biti starter. Mada za njega je bolje da igra narednu sezonu u nekom timu Primere gde ce biti garantovano standardan da bi se navikao ali to se nece desiti. Jedan Azar nema start kakav se ocekuje pa nece valjada i njega oterati...

avatar
deki trbic
Wednesday, 14.08.2019
21:17

znam to...mada je trebao da ostane u nemackoj jos godinu dana pa tek 2020-te da se vrati u real....mada Benzemi je vreme da ide iz reala.

avatar
Le Tissier
Wednesday, 14.08.2019
11:04

Ne platis igraca 60 miliona koji je bio najbolji strelac Bundeslige i posaljes ga na pozajmicu bez odigrane jedne zvanicne utakmice. Ili sa necim ozbiljno nisu zadovoljni, ili su price novinara koje nemaju osnovu.