Nađeno rešenje za Bejla? Dupli transfer?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 15.09.2020.
10:28
Izvor: Sportske.net

Vrata odškrinuta, da li je na pomolu rešenje najvećeg Perezovog problema?

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Da li je zaista transfer na pomolu?

Respektabilni "Tajms" piše da je Velšanin otvorio vrata za dogovor, naime, Junajted je svestan da od Sanča nema ništa i sada se okreće Garetu Bejlu.

Prema pisanju engleskog lista, u pitanju bi bila pozajmica sa eventualnim otkupom, Mančester Junajted bi plaćao 15 miliona evra nekadašnjem igraču Totenhema koji ima dve godine ugovora sa Realom i na koga Zidan ne računa.

To bi "Đavolima" ostavilo manevarski prostor, da sačekaju naredno leto, pa ili da kupe Sanča, ili otkupe Bejla, ako pokaže da još može da igra na vrhunskom nivou i izbegne povrede. Solskjer navodno naginje ovoj opciji, jer bi dobio igrača koji može da pomogne u ofanzivi.

Junajted želi još jednog fudbalera Los Blankosa, u pitanju je Reguljon, ali levi bek hoće da ostane u Španiji i rado bi se vratio u Sevilju sa kojom je prošle sezone osvojio LE.

U tom slučaju Mančester Junajted bi se okrenuo Aleksu Telješu, Porto je spustio cenu za Brazilca, na "Old Trafordu" ne veruju da će se Šo sačuvati od povreda, a smatraju i da je Vilijams neiskusan da bi se u njega moglo pouzdati kao u prvu opciju.

Baner

Zato i traže levog beka, pikirali su Čilvela, ali je Čelsi bio brži...

Ipak, priča se da će Reguljon morati da prihvati odlazak u Englesku, ako se klubovi dogovore, a jedino je sporno to što Real zadržava pravo da otkupi igrača nazad, jer planiraju da možda već sledećeg leta Marselo napusti klub posle 14 sezona...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Wednesday, 16.09.2020
13:39

Konačno jedna dobra vest.Bejl se vraća u Englesku.U Totemhem.A i Reguljon dolazi u Englesku.U Totenhem.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 15.09.2020
16:23

Od toga nema nista, Bejl nece nigde iz Reala, posto sa njim ima ugovor jos dve godine i dobru platu i zato hoce da do kraja ispostuje ugovor! Vi iz portala Vi iz sportske net, koliko ste ga puta prodavali i to vec nekoliko godina a on jos uvek u Realu, tsko ce i sad biti on ostsje!

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 15.09.2020
14:54

Pa neka bude pozajmica i za Bejla i za Reguliona !

avatar
mrancic
Tuesday, 15.09.2020
12:57

Reguljon će biti isti slučaj kao De Marija.Ne voli Junajted ali mora da ide.I sezona će biti verovatno loša.Inače ,odličan bek.

avatar
tanzar
Tuesday, 15.09.2020
12:34

Lupate opet Mancester i Regilon imaju dogovor ceka se dogovor Mancester - Real

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 15.09.2020
12:28

Telles je bolji od Regiliona a ako na kraju stigne Bale umjesto Sancha mislim da bi navijaci mogli napraviti ozbiljan problem...

avatar
Old_school
Tuesday, 15.09.2020
12:16

Aj leba vam ne pisite vise o Bejlu dok stvarno ne ode negde. Dve godine on odlazi, nema gde nije stigao do sada

avatar
Barbosa7
Tuesday, 15.09.2020
12:13

Pozajmica Bejla po pricipu Sančez, a može i Reguljon na pozajmicu.

avatar
soru
Tuesday, 15.09.2020
11:14

Sevilja je vec dovela levog beka iz Sportinga i Monci je rekao da nemaju sanse da zadrze Reguljona, a sto se tice povratne klauzule na to prvo Junajted mora da pristane, u sta cisto sumnjam..