Nada umire poslednja! Juve sanja funte, pet igrača na prodaju!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 08.08.2019.
09:23
Izvor: Sportske.net

Danas je poslednji dan da Juventus proda neke igrače na koje ne računa engleskim klubovima, ali iako se grozničavo dogovara, šanse su sve manje.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Poslednji dan prelaznog roka u Engleskoj sa pažnjom prate u Juventusu.

Naime, čak pet igrača je na prodaju, italijanski šampion bi da napuni kasu, ali realno, iako se i dalje nadaju male su šanse da realizuju transfere.

I dalje ostaje misterija oko Dibale, hoće li se danas Totenhem vratiti pošto ih je odbio Kutinjo, suma je između 70 i 80 miliona, ali čini se da su "La Hojini" zahtevi previše za "Pevce".

Što se tiče Mandžukića, čeka se Junajted koji je prodao Lukakua, ali ni Hrvat, ni Matuidi koji je ranije bio želja "Đavola" se ne uklapaju u politiku Solskjera da kupi mlađe igrače.

Doduše, Mandžukić bi bio ogromno pojačanje kao alternativa Rašfordu, no, nije prioritet za Norvežanina.

Što se Arsenala tiče, njihova ponuda za Ruganija je odbijena, dvogodišnja pozajmica sa pravom otkupa. Juventus traži da otkup bude obavezan, da "Guneri" plate i pozajmicu, čitav transfer bi bio 40 miliona. Ali, nema ponude, priča se da je Arsenal pikirao Davida Luiza iz Čelsija.

Što se Kedire tiče, jeste razgovoarao sa klubovima iz PL, čak je viđen na stadionu Arsenala, ali ni iskusni Nemac čijeg ugovora Juve želi da se oslobodi nije dobio očekivanu ponudu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Ilic_fb1
Thursday, 08.08.2019
09:50

Kedira u MLS, Mandzuka ostaje jer im treba, Matuidi u Monako, Dibala u PSZ ako Nejmar ode. To je to.
Totenhem je doveo Lo Selsa, nece dovoditi i Dibalu, kad je na toj poziciji Ali