Na Zidanovu jednu, Perezove tri! Počela operacija "vezista", sukob predsednika i trenera Reala!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 04.12.2019.
12:17
Izvor: Sportske.net

Kolika je Zidanova moć ubeđivanja? I zbog čega Perez insistira na tri druga imena? Ništa novo u Realu...

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Zinedin Zidan mora da ubedi Florentina Pereza da kupi Pola Pogbu. Francuz insistira na zemljaku, ali operacija "vezista" pokazuje neslaganje predsednika i trenera.

O čemu se radi?

Florentino ne smatra da je Pogba potreban Madriđanima, ne želi ni da sarađuje sa Rajolom, ako ne mora, a ono što je najvažnije, nije spreman da izdvoji više od stotinak miliona za fudbalera Junajteda.

On veruje da postoje najmanje tri bolje opcije. Jedna je Eriksen koga bi Totenhem prodao za pedesetak miliona ili manje, jer mu ugovor ističe u junu. Zidan ne ceni previše Danca, videćemo hoće li biti prepreka njegovom angažovanju.

Perez takođe smatra da treba sačekati jun i probati sa dovođenjem ili Fabijana Ruiza iz Napolija koji ne želi da produži ugovor sa Vezuvijanima, ili De Beka iz Ajaksa. Ovaj mladi igrač je skrenuo pažnju prošle sezone, Real ga je stavio na listu želja, ali su smatrali da je prerano. Sada bi ga platili oko 60 ili 70 miliona i na taj način osvežili vezni red koji će sigurno napustiti Modrić, a verovatno i Isko.

Inače, Perez nije demantovao informaciju da je Murinju nudio 12 miliona evra da ne prihvati Totenhem i sačeka do leta, što govori da bi Zidan bez obzira na ishod sezone mogao da ode. Pominje se Alegri, kao i mogućnost da Guti dobije šansu, videćemo šta će biti sa Poketinom.

Ali, u Realu je tako, neslaganja Zidana i Pereza su uobičajena, pa to nije sprečilo Madriđane da uzmu tri titule prvaka Evrope sa Francuzom na klupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Бојовић Милан
Wednesday, 04.12.2019
20:46

Lepo dovedu svu trojicu i problem rešen, mada ne vidim neku potrebu za tim

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 04.12.2019
19:46

Zasto se Zidan mesa u transfere?

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 04.12.2019
19:02

U međuvremenu je uveden VAR tako da Alžirac nema šansi.

avatar
Badr Hari
Wednesday, 04.12.2019
18:14

A možda se 'nisu složili' ni oko načina na koji je Real 'osvojio' te tri titule LŠ, pa je Zidan morao da zbriše u tunel istoga sekunda kada je lopta izlizanog, iz najsramnijeg penala u 96. minutu ikada dosuđenog, završila u mreži? :D

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Wednesday, 04.12.2019
17:47

Sada će da me osude svi navijači Reala ali po meni Zidan još uvijek nije dokazan trener. Sada će svi krenuti da govore kako nije dokazan kada ima 3 LS u 3 godine ali po meni to su titule koje su dobili zahvaljujući Ronaldu i zahvaljujući nekim veoma lošim sudijskim odlukama (2 od njih). Najbolje za Real bi bilo da dovedu Pochetina, trampe odmah u januaru Eriksena za Bejla, i onda od tih para koje bi potrošili na Pogbu dovedu Kejna (koji bi sigurno došao kod svog bivšeg trenera) ili Mbapea (za kojeg bi morali dodati još para jer je za nekih 100 miliona skuplji od Kejna)

avatar
Manchester City F.C.
Thursday, 05.12.2019
18:26

Zidan je dokazan... dokazano je loš trener. Real je dobio ne 2 već sve 4 titule u poslednjih 6-7 godina zahvaljujući sudijskim plačkama, a ne 'lošim odlukama sudija', ponajmanje zahvaljujući nekom Ronaldu, tim pre što znaš da su golove u svim odlučujućim utakmicama davali Ramos, Bejl, Benzema, Marselo, Vaskez itd., a ne Ronaldo.

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 04.12.2019
17:28

Kros-Kazemiro-Valverde i sa klupe ulaze Isko i Modric i tako ce se i rotirati. Tako da je i onaj Pogba iz najboljih dana nepotreban ovakvom veznom redu, a da ne pricam da covek ne igra fudbal, i kad nije povredjen njegov fudbal izgleda kao kod nekog amatera. Nikakvim partijama nije zasluzio da igra ni za Real a ni za Junajted.

avatar
Offside
Wednesday, 04.12.2019
15:21

Ako dovedemo Alegrija ili Poketina na leto prica oko Pogbe momentalno otpada jer mislim da ni jedan od njih dvojice ne bi hteo Pogbu.Sto se tice druga 2 imena tu se slazem jedino za Ruiza,VanDer Bek ne pokazuje nista previse da bi vredeo tih 70 mil.Po meni najbolje resenje je dovesti Ruiza a ako je meta za leto Poketino ne sumnjam u to da ce i Eriksen doci za dzabe i to bi bio pun pogodak jer Poketino je iz njega izvlacio najbolje.Uz njih dvojicu kao nove igrace u sredini,eventualno jednog stopera i pokusati sa Mbapeom to bi bio super prelazni rok,naravno ako je sve ovo moguce.

avatar
Amalainter
Wednesday, 04.12.2019
15:06

Nije ni trebao da ga vraca..nego pusti bivseg selektora da napravi podmladjivanje tima i onda Klop..

avatar
Nemanjici
Wednesday, 04.12.2019
15:03

Ma oni su marketing agencija a ne fudbalski klub.

avatar
Opet Anonymous
Wednesday, 04.12.2019
14:32

van de Beek je ok igrac ali po meni je 70mil mnogo za njega a on je AMF a ne CMF zato i pravi toliki balans i dolazi do izrazaja. U igri i napred i nazad na CMF vjerujem da nebi toliko dolazio do izrazaja.