Na sve Realove muke, još i Ronaldo! Ovo je Kristijanov zahtev!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.06.2018.
10:45
Izvor: Sportske.net

Ako ste pomislili da će odustati, nikako, čekao je godinu dana, kreće u novu ofanzivu!

Javier Lizon
Javier Lizon

Povezane vesti

Ne prestaju spekulacije oko zahteva Kristijana Ronalda za novi ugovor, odnosno povećanje plate.

Naime, Portugalac je izazvao dosta buke nakon finala u prvoj izjavi kada je sebe i svoje probleme, odnosno izneverena obećanja stavio u prvi plan.

Kasnije se pod pritiskom Ramosa korigovao kada je napuštao stadion u Kijevu, otišao je u Marbelju na odmor, a sada se priključio pripremama reprezentacije.

Od tada se mnogo toga izdešavalo, glavne stvari su odlazak Zidana koji je pogodio Ronalda, pošto je bio u sjajnim odnosima sa francuskim stručnjacima.

Sada je neizvesnost dominantna u Realu, ne zna se ko će biti trener, niti ima pravih opcija.

Ipak, Ronaldo ne odustaje od svojih zahteva, ono što mu je obećano prošlog leta, nije ispunjeno. Prvo su odugovlačili, onda posle loše jeseni više nisu ni pominjali, ali Kristijano nije oprostio.

Ne odustaje, traži 42 miliona evra po sezoni, što bi ga učinilo najplaćenijim fudbalerom sveta i bilo gotovo duplo u odnosu na ono što zarađuje. Za Real to znači, bruto iznos od 75 miliona po godini, za tri sezone, pa izračunajte, čitavo bogatstvo.

Da to dobije nema šanse, Perez je rekao da nema nikoga ko je iznad Reala, to se tumači i kao poruka Portugalcu koji nema mnogo izbora.

PSŽ je jedina opcija, ali to je teško zamisliti, osim ako Nejmar ne dođe u Real. Što se Junajteda tiče, oni imaju druge ideje, odnosno mnogo preče stvari koje treba rešiti kupovinama, pa nema realnih izgleda da se to ostvari. Ronaldo ne želi van granica Evrope.

Sa druge strane on računa da posle Zidana, Perezu ne treba još jedan problem, ali zahtev je takav da Real sigurno neće popustiti. Povišica bi mogla da usledi, ali najviše do 30 miliona po sezoni, što je opet 10 miliona manje od onoga što dobija Mesi i pet manje od Nejmarovih godišnjih primanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-SCG-CG
Tuesday, 05.06.2018
15:59

Prazne price,nema Ronaldo argumenata da trazi povisicu,ima ugovor na 3 godine jos, a ima 33 godine. A da bi lose igrao zbog toga,svi znamo da ne bi jer je takva njegova volja da ce dozivotno biti gladan za uspjesima,i to je ja msm karta na koju ide Perez.

avatar
xenon 1989
Tuesday, 05.06.2018
15:44

Pa nije Perez sisao vesla, vrlo dobro zna da svaki sudija vredi bar 5 puta vise id izlizanog, a niko nema para bas za sve. Jedino da izlizani okaci kopacke o klin i predje medju sudije ako misli da dobije tolike pare od Pereza, inace ovako nema sanse... :D

avatar
conecorleoneRM
Tuesday, 05.06.2018
14:34

Neka mu da 30 miliona i veca prava na brend cr7 jer je poznato da Perez uzima preko 60 posto na ime fudbalera,lepo neka nadju kompromis,svakako mora ostati.

avatar
MunzeKonza
Tuesday, 05.06.2018
14:31

Psg sada kupi Ronalda, za godinu ili dve kupe i Mesija i onda kada krenu Mesi, Ronaldo, Nejmar i Mbape da resetaju, osvoje ligu sampiona... I onda se navijaci Psg-a probude ;D

avatar
Ronaldo da Lima
Tuesday, 05.06.2018
13:46

Nisu mi jasni ta trojica stvarno. Koliko para imaju oni traže samo još i još. Ovaj kao da nema sta da jede bez tih 42mil pa postavlja ultimatum

avatar
zdenkomen
Tuesday, 05.06.2018
13:42

Ne zna šta će od para i hoće još. Pošteno nema šta, bolesna sujeta ili nije kupio neko ostrvo, šta li je posredi? Ah, da. MESI!!!!!

avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 05.06.2018
12:48

Od kada ga je Mesi urnisao u finalu 2009. postao mu je trn u oku...Svaka obnova ugovra Ronalda je ista ili veca plata od mesija...Dobro se secam pre pet sezona kada je Mesi obnovio ugovor,Real je bio primoran da ronaldu poveca platu...

avatar
PintoDaCosta
Tuesday, 05.06.2018
12:00

Zna i on da ako se ne "obezbedi" da ce ga sutnuti kao Raula, Kasiljasa...ovako i da ga sklone velika lova da se uzme.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 05.06.2018
11:10

Rekao bih dodji ali vec imamo boljeg igraca na tvojoj poziciji...