Na "Stamford Bridžu" će se pričati nemački, šta će reći u Barseloni?!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 21.07.2020.
16:23
Izvor: Sportske.net

Još jedan nemački internacionalac našao se na radaru "Plavaca".

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Stigao je Timo Verner, navodno je dogovoren i dolazak Kaija Haverca, a šuška se da bi u redove Čelsija mogao da stigne i nemački internacionalac iz redova Atalante, više OVDE.

Kako prenosi "Mundo Deportivo", još jedan Nemac se našao na radaru "Plavaca", u pitanju je golman Barselone Mark Andre ter Štegen.

Lampard je nezadovoljan Kepom, najskuplje plaćenim golmanom u istoriji, koji ima očajnu sezonu iza sebe, jedan je od najgorih golmana u Premijer ligi ove takmičarske godine.

Jasno je da će Čelsi angažovati novog golmana, mete su Henderson, Onana, Forster, pa i Nik Poup, a sada se pojavila priča o ponudi tima sa "Stamford Bridža" za prvog golmana Barse.

Ipak, jasno je da se Barsa neće lako odreći svog golmana, koji se savršeno uklopio na "Kamp Nou" i dokazao da je jedan od najboljih u svom poslu, ali to neće sprečiti tim iz Londona da pokuša da ga angažuje.

Naime, ideja Čelsija je da Barsi ponudi novac i Kepu Arizabalagu.

Ter Štegenu ističe ugovor sa klubom leta 2022. godine, želi da ostane u Kataloniji i Barsa radi na novom ugovoru za nemačkog golmana, čini se da će ovo biti jako teška misija za Čelsi, ali pokazali su ovog leta da su spremni da "razbiju kasicu", pa nijednu mogućnost ne treba otpisati.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 22.07.2020
01:33

Ter rupčaga. Ppjačati odbranu, dati Kepu šansu

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 21.07.2020
22:33

Nista , on ce im reci sve sto treba ...

avatar
Provokator
Tuesday, 21.07.2020
17:17

Jedini razlog sto traze skupog golmana je da bi mogli da ponude trampu. Ne mogu svi da placaju Kepu niti bi on pristao da igra bilo gde. Verovatno ce pokusavati da uvale Kepu i novac nekom od imucnijih timova i rese se bede. Da nemaju Kepu, lagano bi oni trazili Hendersona, Forstera i slicne, jeftinije golmane.

avatar
Barca4ever
Tuesday, 21.07.2020
17:17

Verovatno buduceg kapitena i trenutno vodju tima Barsa da proda,ne verujem. Jesu iz ove uprave ludi ali ne verujem da su bas toliko. Inace Celzi radi dobar posao, odlično im ide smena generacije.

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 21.07.2020
17:04

Po meni najbolja opcija Onana

avatar
Mirjevac
Tuesday, 21.07.2020
16:43

Mozeda se desi da Ter Stegen ode u Celsi, ali za 120 miliona i Spanca Kepu uz to!