Na pomolu trampa Milana i Rome?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 03.06.2019.
13:32
Izvor: Sportske.net

Interesantna ideja, dosta povezana sa budućim trenerima ove dve ekipe.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Roma i Milan trenutno nemaju trenere za narednu sezonu i jasno je da je to prioritet oba kluba u ovom trenutku.

Ipak, čini se da je poznato ko će preuzeti italijanske velikane, na klupu "Vučice" bi trebalo da sedne Paulo Fonseka iz Šahtjora, dok se očekuje da posao na "San Siru" dobije Marko Đampaolo iz Đenove.

Italijanski mediji prenose da je ovakav rasplet sve izvesniji, ali i da bi mogao da dovede do trampe ove dve ekipe.

Naime, "Kalčomerkato" prenosi da bi dve strane mogle da razmene napadače, put Rima bi krenuo Andre Silva, dok bi na "San Siro" stigao Patrik Šik.

Paulo Fonseka je kratko sarađivao sa talentovanim Portugalcem u redovima Porta, dok je Marko Đampaolo radio sa Šikom u Sampdoriji.

Dva tima bi čak mogla da naprave razmenu u vidu pozajmica, Šik bi stigao na pozajmicu u redove "Rosonera" do kraja sezone, dok bi u suprotnom smeru do kraja sezone otišao Silva.

Od obojice se puno očekivalo, ali talentovani napadači nisu opravdali uloženi novac za sada, Andre Silva je sezonu za nama proveo na pozajmici u Sevilji, a zajedno su u Seriji A i Primeri postigli svega 16 golova ove sezone.

Ipak, jasno je da su još uvek jako mladi i da imaju vremena da karijere izvedu na pravi put, videćemo da li bi ova trampa mogla da im pomogne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 03.06.2019
17:06

Pardon, Nikola, neki bi rekli i Nikoloa:-D

avatar
jv
Monday, 03.06.2019
15:38

Ne dolazi u obzir. Silva je odličan, on i Pjontek mogu i moraju igrati zajedno.

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 03.06.2019
13:50

Glupost. Silva mora dobiti jos jednu sansu u Milanu. Ide mu i cinjenica da ce novi trener fokusirati 2 napadaca, pa eto sanse za popravni. Otkupiti Bakajoka i dovesti jos jednog kvalitetnog kreativca u sredini. Prodati Susa, Musakia, Maurija, Laksalta, Montoliva, Bertolacija, Abatea tj vecina njih ima ugovor do prvog jula.

avatar
Anonymous Official
Monday, 03.06.2019
15:25

Bertolaciju istice ugovor ode za dz

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 03.06.2019
17:06

I Mauriju, montolivu i Abateu istice.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 03.06.2019
15:42

I Rodrigeza treba prodati. Abateu, Zapati, Mauriju, montolivu i bertolaciju isticu ugovora, nista od novih ugovora, a nadam se da ce sutnuti ili samo otpustiti starijeg Donarumu kao i Strinica i Halilovica iako ovaj drugi i nije dobio neku sansu, a parazit Antonio sigurno nece sam pristati na raskid. Tesko da cemo otkupiti Bakajoka, brate...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 03.06.2019
13:44

A da razmenimo Susa i Nikolu? :-D Plus mi njima damo Calhanoglua i Kastiljeha, a oni nama Pastorea (stariji od Hakana) i Klajverta (mladji od Kastiljeha):-D