Na pomolu trampa Junajteda i Intera, ali bi sve mogao da pokvari Murinjo!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 23.07.2020.
22:46
Izvor: Sportske.net

Hoće li "Neroazuri" ponovo poslovati sa "Đavolima"?

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

U prethodna dva prelazna roka Inter je doveo tri igrača sa "Old Traforda", kupili su Lukaku, pa su na pozajmicu doveli Aleksisa Sančeza, da bi u januaru otkupili i iskusnog Ešlija Janga.

Spekulisalo se da će pokušati da zadrže Čileanca, Junajted nema ništa protiv, ali dve strane tek treba da pronađu dogovor.

Sančez ima veliku platu, moraće da pristane na manja primanja u Italiji, ali Junajted traži 20ak miliona za njegove usluge.

Sada se pojavila nova mogućnost.

Naime, Inter i Mančester junajted bi mogli da razmene igrače, Sančez bi praktično samo ostao na "Meaci", dok bi put "Old Traforda" krenuo hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Ivan Perisic Milos Degenek
Foto: EPA/PHILIPP GUELLAND

Krilni fudbaler je trenutno na pozajmici u Bajernu, pomoći će prvaku Nemačke na finalnom turniru Lige šampiona, ali će se nakon toga izvesno vratiti na u Milano.

Za njega nema mesta ni na "Meaci", Junajtedu ne bi bilo na odmet da pojača konkurenciju na krilnim pozicijama, oni su čak svojevremeno i bili zainteresovani za Perišića, ali do transfera nije došlo.

Sada bi konačno mogli da sarađuju, ako čitavu priču ne pokvari Murinjo.

Upravo je Portugalac želeo da dovede Hrvata na "Teatar snova" dok je bio trener, ali mu ta želja nije ispunjena, sada je zainteresovan da sa Perišićem sarađuje na severu engleske prestonice.

Totenhem neće imati veliki budžet, Perišić bi za možda 15ak miliona evra mogao da bude dostupan, čini se ipak da će sam igrač odlučivati na kraju, jasno je da bi ga Inter radije poslao u Junajted u zamenu za Aleksisa.

baner 6

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 24.07.2020
17:20

Ahahahahaha
Tottenham sa pokvari,pa imaju malo veci budget od "Partizana". Oni nisu nikad bili konkurencija Unitedu kad su transferi u pitanju.

avatar
Vjeko Stojančić
Friday, 24.07.2020
10:42

Bas bi on trebao doci ,prvo Junajted ima i previse prosjecnih igraca a drugo Perisic je vec u ozbiljnim godinama ,znaci od toga nema nista.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 24.07.2020
08:42

Pa Sanchez je daleko bolji igrac i ako ima ogromnu platu ovo ne dolazi u obzir, sta cemo sa Persisicem?!

avatar
Mak-Juventino
Friday, 24.07.2020
00:20

Opet Marota ...

avatar
soru
Thursday, 23.07.2020
22:57