Na pomolu najveći transfer leta? Četvorica za Sanča?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 28.06.2020.
10:32
Izvor: Sportske.net

Solskjer dobio jasnu poruku, sada je sve na umeću kluba. Ako prođe, većeg transfera sigurno neće biti...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Pošto je izjavio da ne zna koliki će biti budžet i da pretpostavlja da je klub mnogo izgubio u pandemiji, Ole Gunar Solskjer je ostao nedorečen povodom prelaznog roka.

Mediji spekulišu da će u pitanju biti neka vrsta "lou-kost" pijace, da se i dalje nada da će oteti Džada Belingema Dortmundu, da mu je potreban spoljni igrač u ofanzivi, ako ne kupi Sanča, kao i jedan napadač.

Pominjana su mnoga imena kao alternativa za Engleza, pre svih Leon Bejli iz Gladbaha, međutim za sada nema potvrda. Traži se i štoper, ni tu ne mogu da potroše mnogo novca, a što se Džeka Griliša tiče pitanje je da li im je potreban, s obzirom da ostaje Pogba.

Ipak, mediji i dalje insistiraju da će "Đavoli" probati da nekako dovedu Džejdona Sanča.

Naime, prema tim tvrđenjima, Solskjeru je poručeno da mora da se oslobodi četvorice prekobrojnih kako bi klub platio oko 120 miliona evra u doveo fantastičnog igrača Dortmunda.

baner 10

Pretpostavljate, klub treba da se reši Sančeza i njegove ogromne plate, Inter želi da produži pozajmicu, Murinjo hoće da ga dovede, ali niko jasno neće preuzeti obavezu da napadaču plati 25 miliona po sezoni. Junajted i sada plaća veći deo njegove plate dok je Južnoamerikanac na pozajmici u Seriji A.

Mesta nema ni za Lingarda koji ima solidnu cenu na tržištu, ali sada zbog pandemije teško da će neki od manjih klubova PL izdvojiti 35 miliona za Junajtedove dete, on je izgubio mesto kod Solskjera i čini se da nema budućnost na "Old Trafordu".

Ostali igrači su Fil Džons koji vredi dvadesetak miliona, Smolinga bi Roma mogla da otkupi za 10, a i Adreas Pereira je na prodaju.

Bonus baner


Dakle četvorica ili petorica bi trebalo da odu, da se dobije novac za transfer, uštedi na platama, očekuje se da bi Sančo prista na primanja od oko 10 miliona evra godišnje, mada je pominjana i za par miliona veća suma...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 29.06.2020
10:18

Niko nikad i nije ocekivao da se za Lingarda moze izvuci 35mil

avatar
Rio48
Monday, 29.06.2020
06:33

Fil Dzons moze da vredi 20 musmula jedino, a ne miliona. Bejli je igrac Leverkuzena.

avatar
Algebrons
Sunday, 28.06.2020
16:15

Leon Bejli je igrač Levera, a ne Gladbaha.

avatar
RedDevilSRB
Sunday, 28.06.2020
13:09

Belingam je po meni novi Lingard. Vrhunski talenat, buduća zvezda engleskog fudbala a biće zvezda padalica. Pre bih dao šansu Garneru, Gomezu ili Medjibriju nego da dovedem njega. Džons 20 miliona a Smoling 10? Nema tu logike. Smoling odlično igra u Italiji dok je Džons blagi užas od igrača. Aleksis je klasa ali je kao Ozil. Bitno je da je plaćen a ni ne mora da igra. Lingard, vodi ne moraš ni da platiš ništa. Teško da će se skupiti pare za Sanča tako lako.

avatar
1
Sunday, 28.06.2020
11:22

Bailey ne igra u monchengladbacha