Na listi Milana "Sedmorica mladih", tu je i Srbin!

Autor: Ivan Cvetković
petak 01.03.2019.
10:53
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri", kako vam se čine ova imena?

EPA/GERNOT HENSEL
EPA/GERNOT HENSEL

Povezane vesti

Milan se sprema za još jedan aktivan prelazni rok.

Nakon što su obavili najveći deo posla koji je planiran ovog januara, "Rosoneri" se u jeku borbe za Ligu šampiona bave i novim pojačanjima.

Prema pisanju italijanskog Gola, u klubu su sastavili listu od sedmorice fudbalera koji će biti na meti tima iz Lombardije za nekoliko meseci.

U pitanju su mladi igrači pred kojima je tek svetla budućnost, a interesantno je to da je najveći broj onih iz veznog reda, pa je jasno na kojim mestima Đenaro Gatuzo želi da vidi pojačanja.

Želje su Sergej Milinković Savić (Lacio), Džulijan Vajgl (Dortmund), Stefano Sensi (Sasuolo), Sandro Tonali (Breša), Orelijen Čuameni (Bordo), kao i krilni napadači Alan Sen-Maksiman (Nica) i Everton Soareš (Gremio).

Weigl Vajgl

Sigurno da neće svi obući crveno-crni dres velikana sa San Sira, ali s obzirom na to kako su radili operativci Milana u januarskom prelaznom roku, navijači bi mogli da očekuju neke velike stvari.

Naročito ako se ekipa plasira u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol (NewProfile)
Friday, 01.03.2019
20:07

Ovih 7 i plus jos 177 ce biti na spisku Milana do kraja letnjeg prelaznog roka. Od mesta na tabeli ce se umnogome znati koje su ambicije, tj. ako se plasiraju u LS ocekujem aktivno leto, a u supratnom prodaju i sve od nule opet.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 01.03.2019
18:40

Plus Pele ili Maldini kao rezerve za Depaja:-D

avatar
Paul Kersey
Friday, 01.03.2019
14:15

Mislim da je ovo skretanje pažnje sa pravih meta.

avatar
Rosso 21
Friday, 01.03.2019
12:28

Vejgl je dobar, ali on jedino ako prodamo Bakayoka ili Kesia.
Tonali skroz okej, treba doći jer je navijač Milana, ne sumnjam da će on doneti svežine i srcanosti.
Alan San Maksiman i lagano do smo iza Juvea naredne sezone.. Ali mislim da on neće u Milano...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 02.03.2019
08:50

Vajgl moze i kao regista direktno ispred odbrane, a Bakajoko i Kesi ispred njega u 4-1-3-2, ne mora niko od njih dvojice da bude prodat, ali, mozda i jeste dosta nerealno ocekivati da igramo sa svom trojicom i u toj formaciji uopste...

avatar
MottiYazata
Friday, 01.03.2019
12:18

Sve pare u Vajgla i Sensija, isprazniti slamaricu ako treba. Ostali veznjaci moze a i ne moraju. Napadaci mogu oba, ionako su nam sad odmah bolji od naseg levog krila koje trenutno ne postoji, a i dosta mi je vise da gledam kako se tamo menja ko god stigne u datom trenutku.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 01.03.2019
12:08

Milinkovic-Savic, Vajgl (sigurno se ne cita Dzulijan vec Julijan), Tonali, Cuameni i Everton. Nisu losa ni ova dvojica, ali, vise su mi za klupu i rotaciju. Donaruma (Reina (ili neki drugi stariji golman), Plizari)- Konti (Kalabria), Kaldara (Musakio), Romanjoli (?), Rodrigez (Laksalt)- Tonali, odnosno Vajgl (Biglia)- Bakajoko (Cuameni), Paketa (Bonaventura), SMS (Calhanoglu)- Pjontek (Kutrone), Depaj ili Everton (mislim da moze i SS isto kao i Memfis).