Na leto će postati jedan od najtraženijih vezista, može li Bajern da pobedi u trci za njegov potpis?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 16.04.2020.
16:34
Izvor: Sportske.net

Jasno je da će veliki broj klubova stati u red za njegov paraf.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Prekid sezone je napravio velike finansijske probleme za klubove širom Evrope, kriza će biti još veća ako se ne stvore uslovi da se sezone završne na terenu.

Zbog svega, izvesno je da će cene igrača drastično  opasti, da ćemo na leto videti veliki broj razmena, ali i da će slobodni igrači postati posebno primamljivi.

Biće na leto pregršt kvalitetnih slobodnih fudbalera, Kavani, Vilijan, Mertens, Pedro, Menije, Kurzava završavaju epizode u svojim trenutnim klubovima, a bez ugovora ostaje i vezista Bajera iz Leverkuzena Čarls Aranguiz.

Iskusni Čileanac je u Nemačku stigao leta 2015. godine, nakon što je zablistao u dresu reprezentacije svoje zemlje na Kopa Amerika.

Ipak, usledila je teška povreda, zbog kojeg nije uspeo da ispuni velika očekivanja, ali je pokazao svoj kvalitet i sa velikim iskustvom iza sebe će biti jedan od najtraženijih slobodnih igrača ovog leta, u to nema sumnje.

Sada se pojavila informacija da je za njegove usluge zainteresovan i minhenski Bajern.

Bonus 10

Bavarcima se izgleda dopada ideja da bi jednog tako iskusnog igrača mogli da ubace u rotaciju bez plaćanja obeštećenja, ali izgleda da neće imati tako lak zadatak.

Aranguiz je svestan da se na "Alijanc Areni" ne bi naigrao, pa će pažljivo razmotriti svoje opcije.

Ovaj 30-godišnji vezista iza sebe ima 102 nastupa u Bundesligi i još 13 u Ligi šampiona, a pre nego što je zaigrao za "Farmaceuti" igrao je i za Internasional, Universidad de Čile, Kilmes, Kolo-Kolo i Kobrelou.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Novakovic10
Thursday, 16.04.2020
19:34

Čileanski mediji kažu da je gotov posao potpisaće ugovor na dve godine i svestan je uloge rezerve, a imaće mesta jer prodajemo Tolissa i Martíneza, sve u svemu dobar igrač za džabe