Na kraju, Sergej postaje najplaćeniji u novoj eri?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 22.07.2018.
09:17
Izvor: Sportske.net

Dva se rešenja, Lotito sada izneo ponudu. Juventus se vratio u trku?

Beta/AP Photo/Mark Baker
Beta/AP Photo/Mark Baker

Povezane vesti

Vremena je sve manje, Sergej će se pojaviti na pripremama Lacija, čeka ga izgleda ponuda.

Ako, ostane, Lotito će mu duplirati platu i produžiti ugovor do 2023. To naravno ne znači da će pet godina ostati u Laciju, ali narednu sezonu verovatno hoće.

Sa primanjima od tri miliona evra po godini, on bi postao najplaćeniji igrač u novoj eri Lacija, od kada je Lotito preuzeo posrnuli rimski klub pre gotovo 15 godina.

To je jedna opcija, druga je Juventus. Naime, ako zaista, kako se priča, Falji Ramadani izdejstvuje odlazak Miralema Pjanića za 100 miliona evra u Mančester Siti, Juventus bi probao da dovede Pogbu, što je nemoguća misija, a onda se ponovo vratio za pregovarački sto sa Lotitom.

Kežman navodno i dalje čeka Real i Pari Sen Žermen, kako smo rekli, ako do naredne nedelje, odnosno za desetak dana ne donese ponudu, Lacio neće pustiti Srbina jer Inzagi počinje da uigrava ekipu za sezonu.

Ulazimo u odlučujuće dane, ali ako Rimljani budu insistirali na ceni od 150 miliona, jasno, to niko u ovom trenutku neće platiti...

Mada, posle prodaje Felipe Andersona Vest Hemu, Lacijali i nisu pod nekim pritiskom da prodaju našeg fudbalera...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Miloš
Sunday, 22.07.2018
20:35

Za te pare ga nece niko, nije ta klasa. A ako ostane propasce jer je lacio prodao najbolje

avatar
Hyypia
Sunday, 22.07.2018
14:54

Hahahahhahahahaha. Pa odlazi vec 3 meseca za 150 miliona. Hoce se to vec desiti?

avatar
riquelme
Sunday, 22.07.2018
12:28

Ma ako je pametan da urgira transfer u Juventus. Sigurna luka, dobar fudbal, sampionska ekipa a i liga je sve jaca. Isti jezik, ista liga, klub koji igra LS, nema potrebe za vise. I Zidan je igrao pre Reala u top klubu kao i mnogi drugi. Ima vremena za ugovor od 10-ak miliona. Neka sazri kao pobednik na velikoj sceni. A to bi i nama najvise odgovaralo sto se Srbije tice posto je bilo evidentno da koliko god da je bio dobar u Laciju nije jos sazreo kao lider ili bar jedan od lidera da bude. Jedno je Lacio u poslednjih 10-ak godina a drugo Juve i Inter pa cak i Roma i Napoli.

avatar
karma
Sunday, 22.07.2018
12:16

Niko nece da plati tu suludu sumu za manekena koji cuva zlatne nogice da ga neko ne povredi...bolje nek ode kod Neimara da ga padavicar nauci kako da pada i zapomaze na terenu,da bude bar od neke koristi klubu!~

avatar
The Red Army
Sunday, 22.07.2018
09:53

Hoce, aha, sve se utrkuju ko ce pre da plati 150 za njega

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Sunday, 22.07.2018
09:19

Steta za Vojvodinu sto nije prodat pre prvog jula.