MVP Kopa Amerike "namignuo" Interu, Marota ponovo u akciji?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 08.07.2019.
23:09
Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji fudbaler je trenutno bez angažmana.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Sinoć smo dobili epilog turnira u Brazilu, domaćini su osvojili svoju devetu titulu najboljeg posle pobede nad Peruom od 3:1. Kup Južne Amerike će ostati po mnogo čemu upamćen, od optužbi Mesija da je čitav turnir namešten do Dani Alveša koji je kao kapiten vodio svoju reprezentaciju do trofeja, usput zaradivši nagradu za najboljeg igrača šampionata.

Tridesetšestogodišnji Brazilac je osvojio svoj četrdeseti trofej u karijeri, u nastavku leta biće slobodan u odabiru kluba s tim da mu je ugovor sa francuskim PSŽ-om istekao.

"Imao sam veoma, veoma lošu godinu, morao sam da savladam dosta teški situacija. Ali nastavio sam da radim i imao poštovanja za moju struku i na kraju smo ostvarili naš cilj"

"Sada je Kup završen i ja nemam klub, trenutno sam nezaposlen. Videćemo da li će mi neko ponuditi posao, otvoren sam za sve ponude", izjavio je Brazilac za špansku Marku.

Marota

Klub koji se izdvaja za novog "šefa" Brazilcu jeste Inter, Marota je prema pisanjima italijanskih medija već poslao ponudu. Dvojac je već sarađivao u Juventusu jednu sezonu, gde je defanzivac stigao isto kao besplatan igrač, tada iz španske Barselone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Monday, 08.07.2019
23:14

Pa taman, bas Interu fali igrac za tu desnu stranu jer imaju samo D'Ambrosia, Candrevu i pridoslica Lazaro