Musaćo na prodaju

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 03.01.2018.
20:25
Izvor: Sportske.net

Tek što je došao, a već bi mogao da ode...

Beta/Angelo Carconi /ANSA via AP
Beta/Angelo Carconi /ANSA via AP

Povezane vesti

Nakon samo šest meseci provedenih u klubu, Mateo Musaćo bi mogao da ode iz Milana.

Alesio Romanjoli i Leonardo Bonući su igrači koji su prvi izbor, Musaćo čeka šansu sa klupe, a nije to očekivao kada je dolazio u Milan.

Musaćo (27) je stigao za 18 miliona evra, ali se ne dopada Đenaru Gatuzu, pa bi uskoro mogao da napusti klub.

Gatuzo smatra da bi dovođenje nekog drugog ko više odgovara njegovim zahtevima pomoglo timu, nego što će to učiniti Musaćo.

Armando Ico je jedan od fudbalera, on igra u Đenovi i prva je meta Milana u januarskom prelaznom roku.

Njegov dolazak bi značio i definitivan odlazak Matea Musaća.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 04.01.2018
09:00

Naravno, opet ce stranci da ispastaju, a Italijani da dobiju primat. Doduse, ako negde to zasluzuju, to je odbrana. Kako niko da ima hrabrosti da se konacno zahvali Montolivu?!

avatar
GlasRazuma
Wednesday, 03.01.2018
23:40

Ne mogu da verujem sta se radi u Milanu !!!! Svakih pola godine nova neznalica dovodi i prodaje igrace !!! Pa daj dovedite trenera kakvog dolikuje klubu pa onda sredjujte dalje. Kanite se bre ovog nesretnika Gatuza. Ne shvatam,sta ocekujete od njega???

avatar
Bor1s
Wednesday, 03.01.2018
23:38

Moze li ijedan trener da preuzme ekipu a da ne zahtjeva da mu se odmah kupi / promjeni pola tima?

avatar
Wednesday, 03.01.2018
22:40

Dobro sada ce se smeti suigraci saginjati po sapun u svlacionici, haha

avatar
Nepoznati korisnik
Wednesday, 03.01.2018
22:21

E moj Gatuzo pa ti nemaš pojma

avatar
Milan Stojilkovic
Wednesday, 03.01.2018
21:54

Nije ni dobio sansu

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Wednesday, 03.01.2018
21:41
avatar
gmarkovic
Wednesday, 03.01.2018
21:33

Kakvi si likovi ovi u Milanu. Imaju premocnu odbranu, da igraju sa tri stopera ali prvo sto su trebali na letnjem prelaznom roku je da dovedu trenera. Tim imaju Ali ne I trenera.

avatar
Boris Nedeljkovic
Thursday, 04.01.2018
03:04

igraju sad s 4 ali....ovaj argentinac je mlak totalno...ocekivao sam vise....cak i kad udje...jer tad se dokazujes....gines.....a on je vise izigravao cunj kad god sam gledao....po meni ne treba ni maksimovica dovoditi....ali bi bio bolji zbog poznavanja lige....i jedne veoma dobre sezone iza sebe....a ne igra nikako dok ovaj milanov igra....izzo je resenje koje ne zelim da komentarisem....po meni bolje se okrenuti hinteregeru ili da dodje toloi iz atalante s kojom rosoneri dobro saradjuju....promene u vezi tek treba napraviti...prodati bilju...mozda i lokatelija...kaparisati sebaljosa....pozajmiti ga sad....a na krilo djerar kao pozajmljen....ili neko drugo resenje...jako me nervira suso a kljucni je igrac....po meni berardija dovesti...ili politana iz sasuola....ovaj drugi bi ostavio prostora za jos nekog a i FFP bi bio ispostovan

avatar
gmarkovic
Friday, 05.01.2018
01:25

Pa da sam ja trener verovatno bih igrao sa stoperima Romanjoli, Bonuci, Musacio. Na bekovima Rodrigez I Konti (mada mi se cini da je on povredjen) a posle na sredini trener moze da bira ko ce da igra. Na sredini imaju Bilju, Kesija, Bonaventuru, Lokatelija, Calhanoglua. Po krilima isto imaju. Jedina gresko po mom misljenju je Kalinic (iz razloga sto ga ja nesto negotivim ne kazem da je los igrac) I trener. Montela nema veze. A Tek Gatuzo...