Murinju se otvorio put ka idealnom pojačanju?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 03.05.2020.
23:19
Izvor: Sportske.net

Druga šansa za ofanzivca u Premijer ligi?

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Murinjo je u januaru očajnički pokušavao da dovede napadača, Kejn se povredio, nije Portugalac imao pravu alternativu, što se odrazilo i na rezultate.

Najbliže napadaču što je dobio bio je Stiven Bergvajn, postalo je jasno da je Holanđanin koji je doveden iz PSV Ajndhovena dobro pojačanje, ali se ubrzo i on povredio.

Jasno je da će jedan od prioriteta uprave Sparsa tokom leta biti angažovanje napadača, a sada se naprasno otvorila dobra prilika.

Naime, Lion je spreman da značajno spusti cenu za Memfisa Depaja.

Baner live stream

Bivši igrač Mančester junajteda se muči sa povredom ove sezone, ali je i pored toga uspeo da postigne pet golova u Ligi šampiona i devet u Ligi 1, još jednom je dokazao kvalitet.

Lion ga je vrednovao oko 55 miliona evra, ali je zbog povrede i činjenice da mu ugovor sa klubom ističe na leto 2021. godine cena pala za 20 miliona evra, prenose engleski mediji.

Depaj je pre svega krilo, ali može da se snađe i u špicu napadača, pa bi pružio nekoliko opcija Murinju u napadu.

Dvojac je kratko sarađivao u Mančester junajtedu, rastali su se u dobrim odnosima kada je Holanđanin prodat Lionu, a i "Posebni" je istakao da će jednog dana ponovo imati priliku da radi sa bivšim fudbalerom PSV-a.

Izgleda da je sada idealna prilika, videćemo da li će Sparsi uspeti da sprovedu transfer u delo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 04.05.2020
02:46

U dobrim odnosima daj ne lupetajte, nije mu ni dao sansu, drugo MU ima pravo prece kupovine i sada je tam sazrio u pravog igraca.