Murinjova zimska revolucija, Srbin, Bosanac i naravno, štoperi!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 08.12.2019.
11:23
Izvor: Sportske.net

Vuk ne menja kožu, zna se šta je prioritet, odbrana će doživeti velike promene!

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Žoze Murinjo želi da dovede zamenu za Kejna, odnosno igrača koji bi skinuo pritisak sa kapitena. Njegova želja je ista kao Poketinova prošle zime, gleda ka Rimu i Edinu Džeku. Bosanac je bio na pragu odlaska u Inter, prošlog leta, ali je potpisao novi ugovor sa "Rimljanima", pa je teško videti da bi ga "Vučica" pustila da se vrati u PL.

Što se ostalih pojačanja tiče, Murinjo hoće ponovo da radi sa Nemanjom Matićem i ispod površine traju pregovori klubova. Da li će Eriksen u Junajted, ili će "Pevci" jednostavno platiti 20-tak miliona ostaje da vidimo.

Murinjo cilja i novog golmana, Ljoris je povređen, Gazaniga je Poketinov zemljak i čini se da nije dovoljno kvalitetan, makar Portugalac tako misli. Veliki broj primljenih golova značiće i promene u odbrani. Prema tim informacijama, samo je Valderveireld siguran, mada bi Vertongen mogao da dobije više poverenja nego kod Poketina. Davinson Sančez i Orije bi mogli da budu prodati.

Prva želja za odbranu je Kulibali, videćemo hoće li Levi isplatiti trocifrenu sumu za štopera iz Malija. Što se desnog beka tiče, Nejtan Ferguson iz VBA je pod pratnjom Murinjovih skauta, njemu ističe ugovor u junu, ali bi ga "Begisi" prodali u januaru kako ne bi otišao bez obeštećenja.

Pominju se još Demiral iz Juventusa, Van de Bek je nemoguća misija, ali trebalo bi sačekati, Portugalac ima obećani novac za transfere, videćemo kako će ga upotrebiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 08.12.2019
18:12

Totenhemu ne trebaju nikakve revolucionarne promjene.Trebaju zadrzat ekipu koju imaju i samo dodat igrace gdje fale odnosno unaprijediti ekipu nikakve velike promjene.Murinjo je dobio gotov tim koji je godinama bio u vrhu Engleskog fudbala a prosle godine i Evropskog ali on opet igra svoj stil i ne zeli da se mjenja .Mislim da Murinjo moze samo pokvariti Totenhem dovodjenjem nekih sporih i fizicki dominantnih igraca .Totenhem je uvjek imao atletski sposobne igrace i dobre tehnicare sto je pokazatelj da su uvjek lijepo igrali.Mislim da im je trebao neko ko ce nastaviti igrati ofanzivan fudbal a ne Murinjo....

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 08.12.2019
13:49

Kad bi Junajted izboksovao Eriksena, makar dali 40,50 miliona i Matića pride. Jeste da mu ističe ugovor za pola godine al nažalost, klub je u lošoj poziciji, o Eriksenu je izlišno govoriti o kakvom se pleju radi koji je u najboljim godinama ( 27 ako se ne varam ) i rešiti se Pogbe. Murinjo možda izvuče još nešto iz Marketa al mnogo je izgubio na brzini i ne može da da klubu ono što je znao. Polako čistka, neka ode on i Mata za početak al pod obavezno se dovedu dva vezna ( zadnji vezni i plej ). Na leto Dzons, Roho, Jang obavezno, mislim da će i Oli otići, ovim pobedama nad Totenhemom i Sitijem je prezimeo.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 08.12.2019
12:42

Trocifrenu sumu? Najveća trocifrena suma je 999 kuvajtskih dinara, što je 2975 eura, to ne bi trebalo da bude problem Leviju. E sad ako mislite na 100 miliona i više, pa taj broj ima 9 cifara, tako da ta suma može da bude devetocifrena...

avatar
_Goran_
Sunday, 08.12.2019
12:40

Kulibali je Senegalac, koji put vise...

avatar
REVØLT
Sunday, 08.12.2019
12:35

Dobro, dokle jos mislis da pises da je KK iz Malija?