Murinjova slamka spasa, sprema se veliki povratak?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 15.09.2020.
18:25
Izvor: Sportske.net

Da li bi ovo pojačanje moglo da preokrene situaciju u klubu?

EPA-EFE/Adam Davy/NMC/Pool
EPA-EFE/Adam Davy/NMC/Pool

Povezane vesti

Totenhem je očajno počeo sezonu, poraz od Evertona kod kuće, gotovo bez prave stvorene prilike pred golom rivala.

Utisak je da fudbaleri Sparsa zaista nemaju energije, šuška se da postoji i problem u svlačionici, ali Murinjo tvrdi da igrači nisu spremni.

On traži i nekoliko pojačanja, dobio je zasad tri, u klub su stigli Hejbjerg, Doerti i Džo Hart, ali Portugalac bi i jednog napadača i još jednog štopera.

Što se tiče alternative za Harija Kejna, navodno je pronađeno rešenje u Nemačkoj, više OVDE.

Sada se pojavila priča i da bi Sparsi mogli da dovedu veliko pojačanje iz madridskog Reala, naravno, reč je Geretu Bejlu.

Engleski mediji prenose da je Bejl na izlaznim vratima "Santijago Bernabeua", Junajted je takođe zainteresovan za njegove usluge, ali kladionice na Ostrvu sada favorizuju tim iz Severnog Londona.

Baner 1

Bejl je naravno dres Sparsa nosio pre nego što je otišao u Real, često se pisalo o mogućem povratku, ali tek sada to deluje kao realna mogućnost.

Naravno, u pitanju bi bila pozajmica, koju bi Real oberučke prihvatio, ali teško da bi "Pevci" mogli da preuzmu čitavu Bejlovu platu na sebe, pa bi "Los Blankosi" verovatno i dalje morali da mu plaćaju deo.

Videćemo kako će se ova priča završiti, povratak Bejla bi kupio makar još vremena Murinju, koji pod hitno mora da menja situaciju u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke