Murinjova razmena sa Barsom, bolju ponudu od ove teško da će dobiti!

Autor: Nikola Miloradović
petak 24.04.2020.
15:13
Izvor: Sportske.net

Katalonci velikodušni.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Kako prenosi "Skaj Sports" Barselona je rešena da u svoje redove preseli vezistu Totenhema Tanžija Ndombelea.

Francuz je minulog leta za rekordan novac stigao na sever prestonice, jasno, "Pevci" su imali velika očekivanja od bivšeg igrača Liona.

Ipak, nije se najbolje snašao u svojoj prvoj sezoni u Premijer ligi, nije mu pomogao ni dolazak Murinja, koji je umeo i javno da ga kritikuje.

Šuška se da bi već mogao da ide, Barsa je itekako zainteresovana, žele jednog fizički dominantnog vezistu i spremili su veoma primamljivu ponudu za Sparse.

Naime, pošto zbog izvesne finansijske krize neće moći puno da troše, spremni su da put Londona pošalju dvojicu igrača u zamenu za Ndombelea.

Murinjo je pokazao interesovanje za Artura Mela, ali Katalonci nisu spremni da se rastanu sa vezistom, ali su zato spremni da u Totenhem pošalju Samuela Umtitija i Nelsona Semeda.

Bonus

Francuz se muči sa povredama, na izlaznim je vratima kluba, a Murinju bi odlično mogao da legne, kako je izvesno da Jan Vertongen napušta klub.

Mogao bi i Semedo da predstavlja sjajno pojačanje za "Pevce", šuška se da je Orijeu odzvonilo, pa bi portugalski reprezentativac bio praktično idealna zamena.

Videćemo ipak šta će reći Murinjo i kakav je stav uprave Sparsa po pitanju najvećeg pojačanja u istoriji kluba, ali Barsa je zagrizla i ovom ponudom je pokazala da je jako ozbiljna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Saturday, 25.04.2020
04:10

Dobra ponuda. Mislim da Ndombele treba Barsi. Vec zamisljam vezni red De Jong, Artur, Ndombele.

avatar
Benz9
Friday, 24.04.2020
15:52

Samo bi lud čovjek ovo odbio... Semedo i Umtiti bi legli samo tako Murinju...

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 24.04.2020
15:43