Murinjova prva velika kupovina biće obavljena u Madridu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 20.11.2019.
17:48
Izvor: Sportske.net

Ima smisla.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Stigao je Žoze Murinjo u redove Totenhem Sparsa, nije prošlo ni 12 časova od kako je Poketino dobio otkaz, da je Portugalac dobio posao.

Bilo kako bilo, jasno je da će Sparsi odrešiti kesu već u januaru, kako bi pokušali da spasu tekuću sezonu i izbore plasman u Ligu šampiona, što je bez sumnje prvi cilj u ovom trenutku.

Pisali smo da bi prvo pojačanje trebalo da bude Bruno Fernandeš, portugalski vezista kojeg Murinjo jako ceni i koji bi mogao da nasledi Kristijana Eriksena.

Sada su se u engleskim medijima pojavile nove informacije.

Naime, Murinjovo prvo veliko pojačanje mogao bi da bude Geret Bejl.

Velšanin je sve bliži odlasku iz Madrida, dugo se priča i piše da je na izlaznim vratima, ali nije bilo adekvatnih ponuda, a onda je letos usledila i povreda Asensija, koja je naterala "Los Blankose" da zadrže Bejla i pored ponude koju je imao iz Kine.

Odlazak u Kinu je još uvek aktuelan, ali je u priči i Mančester junajted, koji već neko vreme prati hitronogo krilo.

Nakon novog ispada sa zastavom, Bejl je praktično potpisao ispisnicu iz Madrida, a Murinjo bi sada to da iskoristi i vrati ga u klub iz kojeg je put španske prestonice i otišao.

Pominjalo se ranije da bi Totenhem mogao da vrati Bejla, ali na pozajmicu, čini se da su se stvari promenile i da je Real nakon poslednjeg ispada veoma rešen da se reši Velšanina, pa se povratak u Severni London čini kao sasvim realna opcija.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Thursday, 21.11.2019
08:28

MU je imao sansu da dovede staklenog klepu ali nije, tako da ga nece ni sada sigurno jer su odustali od njega, prepustamo im ga.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 20.11.2019
22:26

Odlican pocetak