Murinjova prva letnja pojačanja - 36-godišnjak i fudbaler kojeg se Junajted odrekao!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 02.03.2020.
10:28
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji spekulišu da bi to mogli da budu prvi potezi "Pevaca" narednog leta.

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Totenhem ima velikih problema, iako su u januaru doveli Žedsona Fernandeša i Stivena Bergvajna, roster je izuzetno kratak, van stroja su i tri jako bitna igrača, Hari Kejn, Hjong-min Son i Musa Sisoko, koji je pod Murinjom zaigrao možda i najbolji fudbal od kako je obukao dres "Pevaca".

Jasno je da će se Sparsi do kraja sezone boriti za to četvrto mesto, postoji nada da bi i peto moglo da ih odvede u Ligu šampiona, ako Siti ostane kažnjen zabranom nastupanja u evropskim takmičenjima.

Bilo kako bilo, u klubu već razmišljaju i o narednoj sezoni, ova je trenutno za zaborav, videćemo da li "Posebni" može da "baci magiju" i preokrene situaciju.

Što se tiče letnjeg prelaznog roka, ne spominje se još da li su u klubu spremni da troše ozbiljniji novac, posebno jer će kako stoje stvari ostati i bez Jana Vertogena.

Ipak, izgleda da su pronašli relativno jeftinu zamenu za Belgijanca kojem ističe ugovor, spremni su da se sa Romom bore za potpis Krisa Smolinga.

Lukaku Smoling Inter Roma

Portugalac je sarađivao sa engleskim štoperom u Mančester junajtedu, ali je nakon njegovog odlaska sa klupe doneta odluka minulog leta da se Smoling preseli na pozajmicu u redove Rome.

Odlično se snašao na Apeninima, postao je jako bitan član prve postave "Vučice", koja je spremna da ga otkupi za 15 miliona evra.

"Đavoli" traže pet više, pa se u Severnom Londonu nadaju da bi mogli da pobede Rimljane i povremenog engleskog reprezentativac presele u svoje redove.

Baner

Izgleda da Murinjo nije zadovoljan ni rezervnim golmanom Gazanigom, pa je rešio Lorisu da pronađe novu alternativu, a to bi mogao da bude prvi čuvar mreže Votforda Ben Foster.

Ibrahimovic Foster Premijer liga

Ovom 36-godišnjem čuvaru mreže ističe ugovor sa "Stršljenovima" na kraju sezone, što bi "Pevci" da iskoriste i na leto ga dovedu kao slobodnog igrača.

Dakle, Foster i Smoling su mete, jasno je da će im biti neophodan i jedan kvalitetan napadač, možda ponovo krenu po Vilijana Žozea iz Real Sosijedada ili se pak odluče za neko ozbiljnije rešenje, videćemo, u svakom slučaju Sparsi su se poprilično istrošili i minulog leta, pa je pitanje koliko je Levi spreman da se otvori i pred narednu sezonu, te zato i ne čudi da bi prva dva pojačanja klub mogla da koštaju tek oko 20 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Monday, 02.03.2020
16:09

Murinja više ne može da spase ni Sport Bili.

avatar
Opet Anonymous
Monday, 02.03.2020
14:03

Nek da 20mil i neka ga nosi jer ako ne plati Roma te pare sigurno ce neko drugi a valjda je Rimljanima u cilju da sacuvaju stub odbrane.