Murinjova lista, hoće li dočekati ove igrače u Čelsiju?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 17.11.2015.
10:43
Izvor: Sportske.net

Ako preživi, dobiće odrešene ruke za metlu u timu, ali i pojačanja. Ova petorica fudbalera su mete u januaru!

BETA/AP Photo/Rui Vieira
BETA/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Murinjo želi da ojača ekipu, reši problematične pozicije u timu, a priča se da će probati da se oslobodi "trulih jabuka" u svlačionici.

Na njegovom spisku su pet igrača, pogađate, dominiraju štoperi, prema mišljenju Portugalca to je najslabija tačka u timu.

Jedan je, to se već zna, Džon Stons, a drugi, Markinjoš iz Pari Sen Žermena. Njemu je dojadilo da bude alternativa za zemljake Luiza i Tijaga Silvu, želi ga i Barselona, ali je preskup. PSŽ ga je platio Romi 35 miliona, i sada mu cena nije manja, iako ne igra standardno.

Čelsi hoće i odličnog ofanzivnog vezistu Šahtjora, Aleksa Teišeru. Njemu se ide u London, ispred sebe ima Vilijanov primer, a ova Čelsijeva želja samo pojačava glasine da su odbrojani dani Brazilcu Oskaru koga i dalje želi Juventus.

Na listi je i Ruben Neveš, vunderkind iz Portoa, ali su "Zmajevi" već poručili da super talentovani klinac nije na prodaju.

U napadu, meta je Aleksandar Lakazet iz Liona, prošle sezone najbolji strelac tamošnjeg šampionata. Ove ne igra baš dobro, ima problem sa povredom, ali Murinjo veruje da je pravo rešenje.

Da li ovo znači da Falkao već u januaru napušta Čelsi?

Izvesno, ako se "Plavci" pitaju, ali mora da se složi i Monako, što je malo verovatno, osim ako ne nađu neki drugi klub za "Tigra".

Ipak, svi planovi Čelsija su na dugom štapu, ako ne počnu da pobeđuju. Nad Murinjom je senka Karla Anćelotija, videćemo hoće li posle pauze Čelsi podići glavu i sačuvati treneru posao...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PakyCFC
Thursday, 19.11.2015
00:41

Neveša stalno dovodim u Fifi, stvarno ima potencijala.

avatar
StormyLBZ
Tuesday, 17.11.2015
14:32

Ali ako se dovede Lakazet sta ce biti sa Diegom Kostom??? I zasto Loik Remi ne dobija sansu da udje. (Falkao je nebitan u ovoj prici totalno)

avatar
Carina
Tuesday, 17.11.2015
13:09

Stouns i Ikardi/Grizman, a odlazak Kejhila, Oskara, Falkaa. Mada je problem sto Teseira nece moci da igra u LS, ali dobro, treba nam da se popravimo u premijer ligi.

avatar
SAB
Tuesday, 17.11.2015
19:29

Stouns i Grizman DA, Ikardi nikako to nije igrac svetske klase, prosla sezona mu je bila prva a i po mom misljenju i poslednja u kojoj je postigao 20+ gola po sezoni.

avatar
Carina
Tuesday, 17.11.2015
20:12

Sa Grizmanom je problem sto ne bi imao pravo nastupa u LS, mada bih svakako bio odusevljen da ga dovedemo, ako nista, da nas izvuce iz ove jame u premijer ligi, a i za buducnost.

avatar
Tuesday, 17.11.2015
12:05

Sve je ovo lepo ali za januar mnogo, mnogo tesko...

avatar
NIKE
Tuesday, 17.11.2015
11:53

Sve odlični igrači, tko god od ovih da dođe može dosta pojačati tim, najvažnije je dovesti Stonsa i Lakazeta da ima tko da oladi Kostu i zamijeni Kejhila u odbrani, a vraća se i Kurtoa, Azar i Fabregas polako igraju sve bolje, konačno miriše na ljepše vrijeme kod plavaca, mislim da je ispravna odluka ostaviti Mourinha na klupi.

avatar
brekbaCh
Tuesday, 17.11.2015
11:46

Ne svidja mi se nijedan.. Grizman bre nama treba.

avatar
Tuesday, 17.11.2015
13:10

A gde da igra Grizman na mesto Koste nemoze jer je covek vise polu spic nego spic napred Azar, Vilijan, Pedro umesto koga da igra nije mi jasno?

avatar
brekbaCh
Tuesday, 17.11.2015
22:19

Kakav Pedro bre ? Veze nema... Azar, Grizman Vilijan i ispred njih Kosta.