Murinjov prioritet je odbrana, ovo su mete!

Autor: Nikola Miloradović
petak 03.01.2020.
16:52
Izvor: Sportske.net

Portugalac želi da ojača zadnju liniju.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Postalo je jasno, najveća boljka Totenhema ove sezone je odbrana.

Nakon povrede Kejna jasno je da će biti problema i u napadu, ali Murinjo najpre želi da zakrpi rupe u zadnjoj liniji.

Tako je njegov priorite angažovanje desnog beka, kako nije angažovana prava alterativa za Tripijea, koji je letos pojačao madridski Atletiko.

Mladi Voker-Piters nije zadovoljio i šuška se da bi mogao da završi u Brajtonu, a Murinjo bi voleo da jedan od sledeće dvojice igrača konkuriše sa Orijeom uz desnu aut liniju u odbrani.

U pitanju su talentovani Maks Erons iz Noriča, kao i mladi francuski fudbaler RB Lajpciga Nordi Mukiele.

Erons je i letos bio meta "Pevaca", ali je ostao u Noriču i procenjuje se da bi mogao da košta čak 50 miliona tokom ovog prelaznog roka, cena bi se menjala na leto u zavisnoti od toga u kojem rangu bi "Kanarinci" igrali naredne sezone.

Što se tiče Mukielea, postao je važan šraf odbrane u ekipi Julijana Nagelsmana, koja je najbolji tim u Nemačkoj nakon prvog dela sezone i malo je verovatno da bi ga se Lajpcig odrekao u januaru.

Dakle, dve jako teške mete za "Pevce", podsetimo da su letos potrošili preko 150 miliona evra na pojačanja, videćemo da li će uspeti da ispune veliku želju svom novom treneru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Friday, 03.01.2020
18:23

Erons je i letos bio meta "Pevaca", ali je ostao u Noriču i procenjuje se da bi mogao da košta čak 50 miliona? Pa Bissaka je kostao 55 koji je bolji 5x, komedija!