Murinjov januarski plan - Samo dvojica, ovo su imena!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 02.01.2018.
09:31
Izvor: Sportske.net

Pažljivo odmeravaju opcije, ova dva igrača su najbliža "Old Trafordu". Neće biti velikih kupovina, osim ako to nisu fudbaleri koje Murinjo želi u junu, pa iskrsne šansa da budu dovedeni šest meseci ranije.

Beta/Nick Potts/PA via AP
Beta/Nick Potts/PA via AP

Povezane vesti

Žoze Murinjo je odahnuo nakon sinoćnje pobede, ali i dalje gleda ka čelnicima kluba, tačnije Edu Vudvordu, traži pojačanja u januaru.

Na meti su levi bek, kao i vezista, Deni Rouz je jedna opcija, ali za sada nema informacija hoće li Totenhemu biti upućena ponuda pre nego što bude prodat Šo.

Na leto, Portugalac planira da dovede Gulama iz Napolija, pošto su Napolitanci kupili Grimalda iz Benfike.

No, to je jun, u januaru su potrebna ojačanja, Andre Gomeš iz Barselone je meta, naravno Žorge Mendeš je iza ove inicijative. Murinjo će probati da nađe i alternative u odbrani, nije odustao od nekoliko fudbalera poput Grizmana, no sve to će morati da sačeka leto.

Problem su povrede, u ovom trenutku moraće pažljivo da odmere opcije, pošto je sigurno da na leto slede velike promene. Murinjo neće, kako tvrdi BBC gomilati igrače, odnosno zadovoljavati se polovičnim rešenjima, sačekaće leto, pa će jedan ili najviše dva igrača ovog januara završiti na "Old Trafordu". Gomeš i Rouz imaju najveću šansu da budu pojačanja, ali to će zavisiti i od prodaja. Recimo Deni Blind bi mogao da pojača Barsu, a i još par igrača iz drugog plana poput pomenutog Šoa, ili čak Mihtarijana bi mogli da napuste "Old Traford".

Od želja kao što je Vilijan nema ništa, Čelsi neće pustiti Brazilca, a Murinjo nije posebno zainteresovan ni za Lukaša Mouru koga bi se PSŽ rado oslobodio...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Tuesday, 02.01.2018
14:05

Андре Гомеш је све само не фудбалер који може да игра у Манчестер Јунајтеду. Ништа није бољи од Ерере или чак Фелаинија. Доведи ти левог бека (Гулам, одлично решење) и гледај посао. Ако баш мора и Моура, доведи и њега. Треба се ослободити непотребних у одбрани као прво, типа Дармијан, Блинд/Рохо, па баш и ако мора Шо. Све се надам да га Мурињо неће пустити да оде, даје му шансу све више... Надам се да остаје..

avatar
Martial999
Tuesday, 02.01.2018
19:09

Ало зашто Рохо је л' ти пратиш Јунајтед или само коментаришеш?

avatar
Martial999
Thursday, 04.01.2018
11:59

Па да само кажем да није паметно да се прода..

avatar
Маркус19
Wednesday, 03.01.2018
22:01

Рохо може да игра, али само на позицији левог бека. Штопера никако. Мнго је танак на тој позицији. Добио је два-три жута картона, грешио у доста ситуација, чак и направио пенал...

avatar
NIJE VAZNO
Wednesday, 03.01.2018
01:30

Da li je moguce da neko moze da da kaze za Roja da je dobar igrac????Momak bi tamo bio ubedljivo najlosiji da nema Darmijana.

avatar
mrancic
Tuesday, 02.01.2018
21:54

Roho odličan.Sa Darmianom u rotaciji i ne trebaju nam odbranbeni u januaru.Pre vezni i krilo.

avatar
Petar Pan
Tuesday, 02.01.2018
13:47

Desno krilo je obavezno , i ofanzivni vezni ili napadac koji ce da igra iza Lukakua , kad vec ne daje sasnu Miktarijanu. I treba da proda Darmiana , Blinda, Felainija i Miktarijana steta da takav igrac greje klupu , ima tu jos kandidata za prodaju ali ove mora hitno da proda .

avatar
paok
Tuesday, 02.01.2018
12:23

Gomes stvarno veliko pojacanje.

avatar
Che Wolfasin
Tuesday, 02.01.2018
11:59

Pa realno nema ništa od titule, a teško da i sa ovakvim timom ispadne iz top 4. Neka onda sredi tim na leto i krene na titulu prvu posle legendarnog Fergija.

avatar
Scholes
Tuesday, 02.01.2018
11:28

Mnogo pocinje da me nervira Murinjo. Ne toliko zbog rezultata, koliko zbog odnosa prema nekim igracima. Ako je istina da hoce Rouza onda i treba da ga najure, jer se covek nacisto pogubio. Umesto da pusti Shaw-a da se uigra on ce da ga prodaje, a za Rouza je klasa. Rouz daleko od proslogodisnje forme i trebace mu cela sezona da se vrati u formu i da se privikne na Junajted. A Shaw od kako je starter je uvek medju boljim igracima. Protiv Evertona bio odlican. Ako hoce da prodaje igrace onda neka prodaje Blinda, Darmijana, Felainija, Lindelofa..

avatar
mrancic
Tuesday, 02.01.2018
14:14

U pravu si sem za Lindelofa.S ako kupuje bolje Sesenjona.I ja mislim da Šou treba da ostane.Pre zamena za Mihtarijana i još jedan krilni napadač.

avatar
Стефан Б.
Tuesday, 02.01.2018
15:54

Brt mnogo vjerujes novinama.. Da se Zoze tako lako odrekao Soa ne bi mu ovaj zapinjao, kao sto je Blind odigrao 2 meca od avgusta.. Upali malo klikere, vidis da mu vjeruje.