Murinjo želi sunarodnika, "vukovi" gledaju ka Parizu?

Autor: Stefan Matić
subota 06.06.2020.
23:55
Izvor: Sportske.net

Bivši ljubimac Evertona se vraća na Ostrvo.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

"Posebni" već pravi planove za narednu sezonu.

Jedna od tačaka jeste pojačanje veznog dela terena. Erik Dajer je produžio ugovor sa "pevcima", Murinjo je navodno posle pauze pronašao i veru u 'odbačenog' Ndombelea, ali portugalski stručnjak i dalje prati vezistu Vulvsa - Rubena Neveša.

Portugalac je odličan u ovoj sezoni, njegovi "vukovi" se mimo svih očekivanja bore za plasman u Ligu šampiona ove sezone. Neveš je jedan od najstandardnijih fudbalera Espirita Santa, jasno da će "vukovi" tražiti sumu iznad četrdeset miliona evra.

Većina novca od potencijalne prodaje bi odmah bila prebačena na računa francuskog PSŽ za usluge Idrise Geja. Bivši fudbaler Aston Vile i Evertona od prošlog leta brani boje šampiona Francuske, ove sezone je imao zapaženu ulogu sa 31 odigranim mečom.

idrisa gaj

Sloboda tridesetogodišnjeg reprezentativca Senegala bi koštala oko 30 miliona evra, koliko je PSŽ i uplatio "karamelama" prošlog leta.

Baner 7

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 07.06.2020
15:48

Kakvih 40 da li ste realni? 60minimum

avatar
deki trbic
Sunday, 07.06.2020
10:34

za koje sve igrace daju velike pare a nisu nista posebno...za Ruben Nevesa treba dati i 60-70 miliona...igracina, vredi i ima samo 23 god.