Murinjo ''zategao'' cenu, i Vest Hem bi da kupuje na ''Teatru snova''!

Autor: Milovan Longinov
petak 13.01.2017.
12:37
Izvor: Sportske.net

Portugalac je otpisao ofanzivca, ali neće da ga pusti jeftino.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Nakon odlaska Morgana Šnajderlina, očekuje se da Old Traford uskoro napusti i Memfis Depaj.

Ipak, Žoze Murinjo neće da ga pusti ispod cene, plaćen je 25 miliona evra i za isto toliko želi da ga proda zbog čega je već odbio dve ponude.

Lion je ponudio znatno manje i njegova ponuda je odbijena, zna se da ga Kuman želi u Evertonu, a sada se u trku uključio i Vest Hem.

Slaven Bilić jednostavno mora da pojača svoj tim, jer će gotovo sigurno ostati bez Dimitrija Pajea, a klub se već nalazi u teškoj poziciji na tabeli.

Depaj bi mogao da bude dobro pojačanje, novac od eventualne prodaje Pajea će biti dovoljan za njegov transfer, ali videćemo kako će posao sklopiti veliki prijatelji Slaven Bilić i Žoze Murinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlaaada_023
Friday, 13.01.2017
14:28

Svaka čast za Bilića, solidnu ekipu je napravio samo eto problemi:Zaza, sada Paje..valjda će Paje ostati, dobar je igrač, težak karakter..Ako ne ostane, neka mu pronađu adekvatnu zamenu, nije loš Depaj, samo nije imao da se dokaže i imao lošu igru..treba mesta u nekoj ekipi za Depaja...

avatar
NIKE
Friday, 13.01.2017
13:51

Payet je bar 5 puta bolji igrač od dizača tegova i reći da je dizač tegova njegova zamjena, je tačno ako gledate kvantitativne parametre, što se tiče kvalitativnih to je najveća nebuloza u 2017oj.

avatar
Carina
Friday, 13.01.2017
13:46

Pusti prijateljstvo kad su milioni u pitanju. A inace, prateci premijer ligu video sam da je Bilic stvarno veliki car i da se sa svima ponasa prijateljski i da sve maksimalno postuje.