Murinjo zar opet? Evo zašto je Dele Ali na 'pijaci'!

Autor: Stefan Matić
sreda 16.09.2020.
11:34
Izvor: Sportske.net

Da li je Englez završio sa "pevcima".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Procenat mogućnosti u pogledu povratka Gareta Bejla je svakim danom sve veća. Sve uključene strane su zainteresovane za saradnju, pominje se i da bi u drugom pravcu mogao da krene Dele Ali u vidu jednogodišnje pozajmice.

Navijače Totenhema je iznenadilo da je Dele Ali dostupan na tržištu. Za Engleza se smatra da je jedan od ključnih igrača tima iz Londona. U seriji "All or Nothing", vidi se da Murinjo i Dele Ali imaju poseban odnos, ali sa dosta kritika od strane Murinja da se vezni igrač ne zalaže dovoljno na treninzima.

Gabi Agbonlahor tvrdi da su igrač i trener u svađi, navodno Ali nije ni trebao da počne meč sa Evertonom, ali Bergvjin je osetio jaku migrenu pred početak meča. Podsetimo, Ali je zamenjen posle prvog poluvremena.

"Osećam da im treba dobra 'desetka' pošto sam obavešten iz pouzdanih izvora da su se Murinjo i Dele Ali posvađali. Videli smo to u bezbroj prilika kod Murinja, on može da ubije igrača. Svuda je radio, u Junajtedu sa Šoom i Pogbom. Mislim da Dele Ali može biti njegova nova žrtva. Videli ste šta je uradio sa Rouzom, sramotno - on je i dalje najbolji levi bek Totenhema", izjavio je Gabi za engleske medije.

Baner 5

Navijači se nadaju famoznoj Murinjovoj drugoj sezoni, tada Portugalac osvaja trofeje. A sa ovakvom atmosferom u timu, "Posebni" će teško i do Lige šampiona.

Portugalac je brutalan, pomenuti su precrtani "đavoli", u Čelsiju je svojevremeno precrtao De Brujnea, Salaha, Matu u dva navrata (Junajted i Čelsi) dok je imao i javne prozivke sa Kristijanom Ronaldom tokom perioda u Real Madridu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brane Lala
Thursday, 17.09.2020
01:40

Rose je pouzdan levi bek, skoro kao Kolarov. Dele Ali takodje nepouzdan. Murinjo je trener koji ne trpi oscilacije, nepouzdanost a pogotovo ne neodgovornost na terenu. Ovu dvojicu momentalno izbaciti iz tima.

avatar
Koi si ti mene kralj
Wednesday, 16.09.2020
15:19

Sledeći klub će mu biti Braga

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 16.09.2020
13:44

Mou je u svakom klubu unistio po nekoliko igraca

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 16.09.2020
12:48

Ovaj Ali je svejedno precenjeni Englez. Ja ne znam na kojoj poziciji je on tako dobar i sta su njegove prednosti u igri? Niti nekog suta, niti driblinga, brzine... u svemu je samo dobar ali nista „wau“

avatar
Nemanjici
Wednesday, 16.09.2020
12:39
avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 16.09.2020
12:18

A kao njegov milenik