Murinjo zainteresovan za saradnju sa Rodžersom!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 26.03.2018.
11:00
Izvor: Sportske.net

Portugalac pronašao igrača po svojoj meri u Škotskoj.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kako prenoe engleski mediji, strateg Mančester Junajteda Žoze Murinjo, zaintersovan je za fudbalera Seltika Kijerana Tirnija.

Ovaj škotski fudbaler, rođen 1997. godine, zapao je za oko brojnim timovima iz PL, nakon sjajnih partija u dresu "Hupsa" još prošle sezone.

Ove je, kao 20-godišnjak, nastavio sa dobrim partijama u prvoj postavi ekipe Brendana Rodžersa, ali kako je interesovanje za njegove usluge sve veće, pitanje je da li će Tirni nakon ove sezone ponovo zaigrati u Glazgovu.

Murinjo želi da renovira odbranu, jedno od gorućih pitanja u ekipi je i mesto uz levu aut liniju u odbrani, gde je najstandardniji Ešli Jang, koji je tek minule sezone počeo da igra na tom mestu, a jasno je da su Luk Šo i Deni Blind na izlaznim vratima, kao i Mateo Darmijan.

Tirni je minulog oktobra parafirao novi ugovor sa prvakom Škotske, pa se pretpostavlja da će zainteresovane strane za njegove usluge morati da izdvoje oko 20 miliona funti (23 miliona evra), što, čini se, neće biti nikakav problem za "Đavole".

Ono što se Murinju posebno dopada kod Tirnija, to je što bi njegovim angažovanje popunio tri pozicije u odbrani, kako mladi Škot može da igra na obe bekovske pozicije, kao i na mestu centralnog defanzivca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 26.03.2018
22:00

Taman da upropasti jos jednog mladog levog beka...

avatar
Cko Dexx
Monday, 26.03.2018
14:29

Alex Sandro, Umtiti i Hysaj za renoviranu odbranu... Darmian, Blind, Sou i Smoling out.. Fred na Cmf eventualno jos jedan Dmf... Desno krilo obavezno i joker napadac za klupu!