Murinjo tražio napadača, dobija krilo!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.01.2020.
18:10
Izvor: Sportske.net

Navodno su Sparsi veoma blizu postizanja dogovora.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Totenhem nikako da se sabere ove sezone, ostali su bez Maurisija Poketina, njega je potom nasledio Žoze Murinjo, koji je u startu popravio stvari, ali su potom novi problemi izašli na površinu.

Jedan od najvećih je svakako i teška povreda Harija Kejna, pretpostavlja se da će se vratiti na teren krajem aprila ili u maju, ali postoji i mogućnost da zbog Eura ne rizikuje obnovu povrede do kraja sezone.

Tako je Murinjo ostao bez pravog špica, povredio se pritom i Musa Sisoko ozbiljnije, Francuz je odlično zaigrao kod "Posebnog", pa je i njegov izostanak predstavljao veliki hendikep.

Angažovan je novi vezista, stigao je Žedson Fernandeš iz Benfike na pozajmicu sa pravom otkupa, ali još uvek nije dovedena zamena za Kejna.

Pisalo se u Vilijanu Žozeu iz Real Sosijedada, ali uprava kluba iz San Sebastijana neće tek tako pustiti svog najboljeg napadača, nikakav dogovor između njih i Sparsa nije postignut.

Romano prenosi da u Severnom Londonu i dalje razmišljaju i o Pjonteku, ali dok se traži novi napadač, Sparsi su izgleda uspeli da dovedu Murinju još jedno krilo.

Pregovori sa PSV-om su u toku oko kupovine Stivena Bergvajna i "Pevci" su navodno sigurni da će u narednih par sati postići dogovor sa "Filipsovcima".

Tako bi Murinjo mogao da dobije vredno pojačanje po krilu, što bi omogućilo Sonu da se posveti zadacima u samom špicu napada, ali se čini da će do kraja januara uprava londonskog kluba ipak pokušati da dovede još jednog centarfora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Sunday, 26.01.2020
21:04

Bergvajn je fantastican igrac, brz i dobar dribler, MU je bolje da su za njega dali nekih 25 mil i doveli veznog a ne napadaca. Jer Martial moze da ostane u spicu a Bergvajn da igra na krilu umjesto povrijedjenog Rashforda...

avatar
riquelme
Sunday, 26.01.2020
20:46

Ja ne znam sta je sa ovim ekipama? Mancester, Totenhem, Celzi... Su oni culi za Civela, Menijea, Milenkovica, Medisona, Tilemansa, Grilisa, Iska, Eriksena, Depaja, Kijezu, novog Pirla u seriji A, Dembelea i Lionovog i Barsinog, su culi da je Kutinjo i Alkantara nisu u planu Bajerna, za Hraveca, Bejlija ili Sanca iz Bundes lige, pa cak i naseg Tadica ili Mitrovica??? Se tu vataju za neke polutke... Zna se sta se radi kada je frka a povrede ti se igraci. Bar u Engleskoj, odes u slabiji klub i kupis im igraca koji je najbolji a bas igra poziciju koja ti manjka. A one gore nek krenu da krckaju ako misle da ih opet ne odstave na -15,20 Siti, Liverpul ili Liverpul, Siti redosled ce se menjati na 2 godine.