Murinjo se tek zagrejao, kupuje napadača i defanzivca, poslastice iz Madrida za kraj?

Autor: Nikola Miloradović
subota 05.09.2020.
15:51
Izvor: Sportske.net

Totenhem ima još ambicija na pijaci.

EPA-EFE/Adam Davy/NMC/Pool
EPA-EFE/Adam Davy/NMC/Pool

Povezane vesti

Sparsi su ovog leta angažovali tri nova igrača, stigao je Džo Hart kao slobodan igrač, potom su angažovani Pjer-Emil Hejbjerg iz Sautemptona i Met Doerti iz Vulverhemptona.

Zasad su "Pevci" obavili dobar posao, a imaju još mesec dana da angažuju još par pojačanja.

Jasno, prioritet je angažovanje napadača, kako Kejn nema pravu alternativu.

Pisalo se o brojnim imenima, od Kaluma Vilsona, koji je na pragu Njukasla, preko Džošue Kinga i Darvina Nunjesa, koji se preselio u Benfiku.

Sada se pojavilo i jedno novo ime, na radaru "Pevaca" našao se napadač Meca Habib Dijalo.

Ovaj 25-godišnji napadač iz Senegala je postigao 12 golova u Ligi 1 minule sezone, pre toga je u LIgi 2 postigao 26 golova i poneo velike zasluge za povratak Meca u elitni rang.

Često je nosio i kapitensku traku, engleski mediji ističu i da poseduje jak karakter.

Dijalo ima još dve godine ugovora sa Mecom, Sparsi su bili zainteresovani i u januaru, ali nije došlo do saradnje, videćemo da li će sada uspeti da ga presele u svoje redove, mediji sa Ostrva napominju da u budžetu ima novca za jednog napadača.



Ipak, Murinjo hoće i štopera, planira da sa par prodaja napravi novac i za jednog defanzivca, već smo pisali da je prva meta "Čudovište" iz kineske Superlige, reprezentativac Južne Koreje Kim-min Jae.

Fudbaler Peking Guana poseduje izuzetne fizičke predispozicije, jako je snažan i veliki broj klubova ga prati, Sparsi se nadaju da bi uz pomoć zemljaka Sona mogli da ga ubede da se preseli na sever engleske prestonice.

Murinjo prati i situaciju sa Škrinijarom u Interu, mada je utisak da je Slovak preskup za "Pevce", "Neroazuri" ga cene na oko 60 miliona evra.

Prate i situaciju sa Serhijem Regiljonom iz Reala, Španac je imao odličnu sezonu na pozajmici u Sevilji, ali ga Zidan ne vidi u planovima za narednu sezonu.

Navodno je ponuđen Junajtedu, "Rohiblankosi" bi opet da ga dovedu na pozajmicu, a pored Sparsa situaciju prati i Arsenal.

Regiljon bi ipak došao u obzir samo ako bi bio dostupan po niskoj ceni, Murinjo već ima Dejvisa i Sesenjona za mesto uz levu aut liniju u odbrani.

baner

I za kraj, ponovo se spekuliše da bi Geret Bejl mogao da se vrati u redove Totenhema.

On je nedavno izjavio da bi voleo da se vrati u Premijer ligu, ali da ga Real u tome sprečava.

Ima još dve godine ugovora sa klubom, nije u Zidanovim planovima, Realu bi bilo bolje da ga se reši zbog velike plate, videćemo da li možda Žoze Murinjo može da ubedi bivši klub da pusti Velšanina da se vrati na sever Londona, makar na pozajmicu.

Bejl

Dakle, Dijalo, Kim-min Jae, možda Regiljon i Geret Bejl iz Reala, posle Harta, Hejbjerga i Doertija, bio bi to zaista sjajan prelazni rok za "Pevce".

Na izlaznim vratima kluba su Serž Orije, Huan Fojt, Gazaniga i Deni Rouz, Ndombele će i pored silnih spekulacija dobiti još jednu priliku da se dokaže.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Saturday, 05.09.2020
17:12

Bejl prvo da se dogovori sa menadzerom kada nesto pricaju!Menadzer kaze da je Bejlu lepu u Madridu i da ne pomislja da ode a onda Bejl dodje par nedelja posle i kaze kako zeli nazad u PL ali mu Real stoji na putu...Nema nikakvog smisla,ili je nas klub problme ili si problem ti.Iskreno se nadam da ce Bejl otici iz Reala,pre svega jer mu karijera bespotrebno stagnira i za sve ove godine ne igranja iz kog god razloga mogao je da uradi velike stvari.